Home IstraSport NOVITET | Cijenite ovo što radimo? Želite da ostanemo neovisni? Izdvojite za...

NOVITET | Cijenite ovo što radimo? Želite da ostanemo neovisni? Izdvojite za nas “čaj s medom”, a jednog od Vas ćemo svaki mjesec nagraditi!

Vrlo često pišemo o tome – trudimo se biti, koliko i medij, toliko i pokret te dati svim istarskim sportašima i klubovima prostor i mogućnost da kažu što ih tišti te im u isto vrijeme donositi što više servisnih i inih informacija.

To što smo neovisni, to nas košta, odnosno, to u globalu znači kako na neke dogovore ne možemo pristati.

Zbog toga Vas, dragi čitatelji, molimo za podršku. Iako je bila ideja osnivanja udruge, za početak ćemo Vašu dobru volju testirati na ovaj način, po uzoru na Dalmatinski nogomet, portal kojeg smo i mi podržali, doduše simbolički, od prvog dana.

Kreirali smo za Vas barkod na iznos od 3 eura (naravno, možete nam donirati i više), što smatramo da svatko tko cijeni ovo što radimo može izdvojiti mjesečno kako bi sadržaj na portalu bio ažurniji i kvalitetniji.

Sve donatore mi ćemo na kraju mjeseca staviti u isti koš te izabrati najsretnijeg koji će dobiti nekakvu nagradu. U veljači 2023. godine to će biti poklon bon od 30 eura u trgovini Ghia Sporta!

Za početak idemo oprezno i racionalno, kao i uvijek, a ukoliko bude veći broj donatora od očekivanog, sigurno ćemo i povećavati atraktivnost nagrade.

Dakle, tko želi podržati IstraSport ove veljače, u opis plaćanja mora staviti Donacija IS-02-2023, iznos koji želi donirati te uplatu izvršiti na IBAN: HR3024070001100056822.

Previous articleUmaško igralište u utrci za svjetsku nagradu – “Postalo je generator urbanog razvoja grada”
Next articleSTIGLA ‘PRESUDA’ | Čuljak degradiran, Osijek teško oštećen u Puli