Home Rukomet Premijer HMRL Novo pojačanje u redovima Poreča

Novo pojačanje u redovima Poreča

SHARE
Foto: RK Poreč

Nakon što je kao novi igrač Poreča predstavljen kružni napadač Antonio Ljubić uprava Poreča dogovorila je još jedno pojačanje. Naime, radi se o Lucianu Krajcaru rođenom 2001. godine. Ovaj mladi lijevi vanjski  dolazi iz Senja koji se natječe u 1. HRL Jug. Međutim, ono što je zanimljivo kod ovog dolaska jest činjenica da Krajcar u Poreč dolazi tek sezone 2021./2022. To je još jedan dokaz kako uprava Poreča razmišlja o dugoročnom boljitku za klub.

Krajcar će ljetni dio prvenstva odraditi u rodnom Senju, a potom se priključiti momčadi Poreča. “Prije svega želim zahvaliti cijeloj ekipi i stručnom stožeru rukometnog kluba Poreč zbog uvjeta koje su mi pružili u proteklih tjedan dana koje sam proveo s njima. Momčad me super prihvatila i bilo je zadovoljstvo to vrijeme provesti u njihovom društvu. Što se tiče rukometaša, rezultati i igra sve pokazuju, mjesta za napredak ima, ali mislim da Liga za prvaka, po kvaliteti, ne bi trebala biti upitna. Poreč je već godinama u vrhu hrvatskog rukometa i drago mi je da od ljeta i ja postajem dio te priče. Nadam se da će ostati kompletni i zdravi, te da će pod vodstvom trenera Ilije Lovrinovića ispuniti ciljeve kluba te sretni i zadovoljni završiti sezonu.” rekao je Lucian Krajcar

Treba napomenuti kako je uprava Poreča u posljednjim danim doživjela nekoliko promjena. Naime, na mjesto sportskog direktora vratilo se poznato ime, a riječ je o Aleksandru Beakoviću. Izvršni direktor kluba postao je Davor Jelić, a Eduard Džoni, sada već bivši sportski direktor, postaje dopredsjednik. Također, spomenimo kako je Tim Thoss odlučio završiti karijeru  i preuzeo funkciju team managera.

Poreč je oduvijek bio destinacija koja je privlačila zanimljiva imena hrvatskog rukometa, a trenutna uprava i potezi koje vuku pokazuju kako će klub u budućnosti samo napredovati.