Home ISTRA Nogomet NOVOST NA MEDIJSKOM NEBU: TV Novinet pokreće specijalnu emisiju o Trećoj HNL...

NOVOST NA MEDIJSKOM NEBU: TV Novinet pokreće specijalnu emisiju o Trećoj HNL Zapad

Poduzetni producent Anto Ravlić iz tvrtke „Nogomet event“, u suradnji sa klubovima Treće HNL Zapad i mrežom portala TV Novinet, koju čine portali Pod Učkun, Torpedo, Tunera, Bodulija i Lanterna iz PGŽ te IstraSport sa istarske strane, pokreće specijalnu emisiju o Trećoj HNL Zapad.

Nema dvojbe da će ova emisija, koja se planira emitirati iz studija TV Novineta iz Matulja, ponedjeljkom ili utorkom – u večernjem terminu, putem navedenih portala, dodatno doprinijeti popularizaciji lige koja nikad nije bila jača, što bi u konačnici trebalo donijeti veliku marketinšku nadgradnju na izravnu i posrednu korist svih klubova.

Prema najavama producenta emitirati će se 15 emisija u jesenjoj i isto toliko u proljetnoj programskoj shemi, za kad se očekuje da bi mogli dobili i generalnog sponzora koji bi pokrivao sve troškove produkcije. Klubovi su se već izjasnili da su spremni, u zamjenu za određeni marketinški prostor, jesenji dio solidarno  financirati u iznosu od po 3.000 kuna.

Uz uvodnu emisiju prije početka, te 13 emisija nakon svakog kola, u planu je i završna nakon svake polusezone, kada se može očekivati i revijalna utakmica selekcije istarskih i klubova iz Primorsko – goranske te Ličko – senjske županije.

U svakoj se emisiji očekuju izvješća sa najzanimljivijih detaljima sa svih utakmica, relevantni gosti te zanimljive nagradne igre i statistički podatci o najboljim igračima iz pojedinog kola, momčadi kola, te na kraju sveukupno najboljim pojedincima lige.

Puno više detalja znati će se nakon sastanka producenta sa klubovima koji će se održati u subotu 7. kolovoza u 11:00 sati u studiju u Matuljima. U svakom slučaju ove nas jeseni očekuju zanimljiva događanja, kako na terenu, tako i uz zaslone naših računala i mobitela.