Home Nogomet Mlađi uzrasti NS RIJEKA KADETI I JUNIORI | Uljanik do dvije pobjede

NS RIJEKA KADETI I JUNIORI | Uljanik do dvije pobjede

Uspješan vikend imali su ovog puta istarski kadeti i juniori NS Rijeka. Nakon dugo vremena istarski klubovi osvojili su više od 50% bodova, odnosno 14 od moguća 24 boda. Najuspješniji su ovog vikenda bili Uljanikovci, s dvije pobjede.

DRUGA NL NS RIJEKA – KADETI

Porečani su gostovali kod riječke Lokomotive te pogotkom Leonarda Bačića u 57. minuti poravnali na konačnih 1:1. Novigrađani su prema Vinodolu bili bez milosti. Armelin Ibrahimović, Mario Sviličić, Borna Švenda i Tomasso Stojnić zabili su u 4:0 pobjedi.

DRUGA NL NS RIJEKA – JUNIORI

Juniori Novigrada su poveli u 57. minuti golom Lukasa Bučića, a onda su u manje od deset minuta isključeni Matanović i Krmpotić pa je Vinodol do kraja susreta pobijedio 1:2 na Lacu. Porečani su glatko, s 3:0 poraženi kod Lokomotive.

PRVA NL NS RIJEKA – KADETI

Labinski kadeti su golovima Demisa Sea Salihovića, Amara Musića i Nicolasa Golje napravili veliki korak prema ostanku među osam u Prvoj NL NS Rijeka, a Uljanik je deklasirao kostrenski Pomorac 1921. Na dva pogotka Tea Mijića nadovezali su se još Luca Revelante, Marko Vinković i Vito Traven za konačnih 5:0.

PRVA NL NS RIJEKA – JUNIORI

Laris Karić je u 77. minuti donio bod juniorima Rudara protiv Zameta, a Uljanikovci su bili bolji od Kostrenjana. U prvom poluvremenu gol je postigao Lukas Stošić, a u drugom Loran Rojnić za 2:0 Uljanika na svojoj Verudi.

Previous articleSeniorke STK Vrsar završile kao sedme u najjačoj državnoj ligi!
Next articleISTARSKI BOĆARSKI VIKEND | Funtana uvjerljiva protiv slavonskih protivnika, Lindar na vrhu svoje lige