Home Nogomet Mlađi uzrasti NS RIJEKA – KADETI/JUNIORI | Uljanik, Rovinj, Jadran i Mladost izborili ‘riječku...

NS RIJEKA – KADETI/JUNIORI | Uljanik, Rovinj, Jadran i Mladost izborili ‘riječku ligu’

Nakon današnjih utakmica, postalo je jasno da će u ligu s Riječanima Uljanik, Rovinj, Jadran i Mladost, iako postoje indicije da će mjesto Rovinježa zbog odustajanja zauzeti Novigrad. Inače, Mladost je bolje plasirana od Novigrada zbog rezultata kadeta koji se prvi gleda kada su momčadi u zbroju poravnate.

KOMBINIRANA LJESTVICA: Uljanik 38, Rovinj 25, Jadran 24, Mladost 22, Novigrad 22, Rudar 20, Istra i Pazinka 14


U ligi kadeta NS Rijeka pulska Istra porazila je Rovinježe u gostima golovima Antonija Čapalije (2) i Antona Valića dok je Rene Budija s dva gola predvodio Fažance u pobjedi na novigradskom Lacu. Za Mladost su još zabili Filip Marjanović i Andrej Gunjača.

Uljanikovci su naslov „proslavili“ s devet komada u Poreču. Četiri gola zabio je Antonio Siljan, dok su dva nadodali Nikola Radović i Patrik Ružić, a jedan postigao je Stefan Stojanović. Za Porečane oba gola postigao je Andrea Žgomba.

Pazinjani su golom Matea Banka poveli u Labinu, ali Rudar na krilima trostrukog strijelca Filipa Brenkovića dolaze do pobjede, a još je dva gola nadodao Emilio Celestin Vidas.

LJESTVICA: Uljanik 20, Rudar i Mladost 16, Rovinj 13, Novigrad 10, Jadran 9, Pazinka 8, Istra 7, Funtana 0


Juniori su također danas odigrali posljednje kolo prvog dijela natjecanja. Rovinj je golovima Mateja Karlovića i Damira Kazalca poveo 2:0, da bi uz jedan autogol Luka Pavlović to „pretvorio“ u 2:3. Kazalac drugim golom donosi remi svojoj momčadi.

Mladost je u Novigradu povela preko Matea Slišković, a domaćin je uspio preokrenuti golovima Erika Bučića i Antonia Bolčevića, prije negoli je isključen Amer Mehić. Jadran je uz dva gola Roberta Vlizla porazio Uljanik, a golom Antuna Selara iz jedanaesterca Pazinka je slavila u Labinu.

LJESTVICA: Uljanik 18, Jadran 15, Novigrad i Rovinj 12, Istra 7, Mladost i Pazinka 6, Rudar 4