Home Nogomet Mlađi uzrasti NS RIJEKA: “Utakmice mladeži odgađaju se do daljnjeg!”

NS RIJEKA: “Utakmice mladeži odgađaju se do daljnjeg!”

FOTO: NK Istra 1961

Tajnik Nogometnog Središta Rijeka Branko Kajfeš danas je poslao svim klubovima narednu obavijest jer su se prema službeno donesenim rasporedima neke zaostale utakmice mladeži već trebale odigrati, a neke su na rasporedu bile sutra:

„S obzirom da je Hrvatski nogometni savez već u nekoliko navrata tražio od Nacionalnog stožera CZ prihvaćanje prijedloga o nastavku natjecanja klubova ispod razine Druge HNL, još uvijek nemamo pozitivan odgovor.

Temeljem navedenog, zaostale utakmice svih natjecanja koja su u nadležnosti HNS Središta Rijeka odgađaju se do daljnjega, a nove termine ćemo vam promptno dostaviti čim okolnosti to budu dozvoljavale.

Prema sadašnjim informacijama planirani početak natjecanja u proljetnom dijelu prvenstva za Treću HNL, Četvrtu NL NS Rijeka i Lige mladeži prema rasporedima koji su vam dostavljeni, biti će realiziran, naravno uz striktnu primjenu svih propisanih epidemiolških mjera, o čemu ćemo vas prema potrebi dodatno obavijestiti.

Ukoliko natjecanja ne krenu u očekivanom roku ili budu ponovno prekinuta, Komisija za natjecanje, Odjel natjecanja i IO HNS-a znati će donijeti pravovremene odluke u interesu nogometa“, poručio je Kajfeš u mailu.

Previous articlePitanje kakvo nas nogometno proljeće očekuje, ali barem jedna debilna ideja odlazi u nepovrat!
Next articleIstra 1961 na kraju uspjela obraniti prednost stvorenu u osam sjajnih minuta