Home Nogomet Ostalo NSŽI: “Krajnje je vrijeme da se napravi korak naprijed i da na...

NSŽI: “Krajnje je vrijeme da se napravi korak naprijed i da na proljeće gledamo sretna i rastrčana lica kako uživaju u onom što najviše vole”

Trenutno travnjak Verude

Nakon klubova, jutros je svoju podršku Nogometnom klubu Uljanik dao i Nogometni savez županije Istarske dopisom kojim završavamo ovu priču. Podrška kompletne nogometne javnosti je nedvojbena i jasna.

„Nakon što smo jučer na samom stadionu SRC Veruda dali podršku NK Uljanik, izražavamo je i na ovaj način. NSŽI čvrsto stoji iza svakog onog koji će na bilo koji način unaprijediti mogućnost treniranja i razvoja djece u bilo kojem sportu, a ne samo u nogometu.

Sam pogled na kvalitetu travnjaka igrališta SRC Veruda jasno nam govori da je izgradnja igrališta na Valkanama prijeko potrebna i da se trebala dogodit još jučer, a ne danas. I upravo je u suradnji NK Uljanika, grada Pule, našeg saveza i HNS-a prije nekoliko godina pokrenuta inicijativa za izgradnju terena sa umjetnom travom na Valkanama, te je naša krovna organizacija za tu priliku izdvojila određena novčana sredstava.

Taj se teren po planu već i trebao izgraditi, ali se zbog raznih problema sve skupa prolongiralo do danas. U međuvremenu je izgrađen teren s umjetnom travom u Vinežu, sufinanciran iz istih sredstava.

Vjerujemo da je napokon došlo vrijeme da se ovaj projekt realizira i ovim putem dajemo bezrezervnu podršku izgradnji novog terena. Grad Pula, sva djeca grada Pule, NK Uljanik i svi ostali klubovi jedan takav objekt i zaslužuju.

Također se zahvaljujemo svima u NK Uljanik na svemu što su u ovakvim uvjetima uvijek izvlačili maksimum i nisu odustajali ma kako god im teško bilo. Krajnje je vrijeme da se napravi korak naprijed i da na proljeće gledamo sretna i rastrčana lica kako uživaju u onom što najviše vole, treniranju i igranju nogometa sa svojim prijateljima. Omogućimo im da za to imaju i što bolje uvjete“, piše u obraćanju NSŽI-a.