Home Nogomet Druga ŽNL Istra NSŽI pokrenuo postupak protiv igrača Dajle zbog vrijeđanja NK Plomin na društvenim...

NSŽI pokrenuo postupak protiv igrača Dajle zbog vrijeđanja NK Plomin na društvenim mrežama

U najnovijem biltenu NSŽI-a izašla je jedna nesvakidašnja prijava. Godinama upozoravamo kako su društvene mreže javni prostor i kako bi svi komentatori trebali paziti na svoje istupe, a posljednjih godina sve češće vidimo slučajeve kamo „komentari koštaju“. Čini se da bi tako moglo biti i s jednim nogometašem Dajle.

„Temeljem čl. 121. DP HNS-a, na osnovu prijave Povjerenika natjecanja i NK „Plomin“, pokreće se disciplinski postupak protiv igrača zbog vrijeđanja kluba putem društvenih mreža, te se traži pisano očitovanje od:

– MARKOTIĆ Ivan (170958) – NK „DAJLA“ Dajla

Očitovanje dostaviti do ponedjeljka 27.03.2023. Postupak u tijeku“, stoji u biltenu. Da se to dogodilo lani, gotovo sigurno bi „pojeo vuk janje“, ali od ove sezone u disciplinskoj komisiji stoji osoba koja ne rasprodaje svoj ugled, pa smo gotovo uvjereni kako spomenuti nogometaš može svoje kostobrane staviti na sunčanu terasu – vjerojatno mu neko vrijeme neće trebati.

IstraSport i ovim putem naglašava da je sasvim u redu kritizirati nečiji tekst ili potez na ili izvan terena, ali uzimajte u obzir da su društvene mreže davno postale javni prostor u očima disciplinskih sudaca raznih hijerarhija i vrsta – za vaše bolje.

Previous articleHrvatska U-18 reprezentacija u Istri
Next articleSabit Šljivo više nije trener Medulinaca