Home Nogomet Kup Istre Obavljen ždrijeb međukola, ali i osmine finala Kupa NSŽI

Obavljen ždrijeb međukola, ali i osmine finala Kupa NSŽI

SHARE

Danas je u uredu Nogometnog Saveza istarske županije, Robi Fonović, tajnik Saveza, obavio izvlačenje parova nogometnog Kupa istarske županije, kako za međukolo koje će se odigrati tjedan dana prije početka proljetnog prvenstvenog dijela, tako i parova 1/8 finala koje je na rasporedu 12. i 13. travnja 2022. godine.

Treba napomenuti i kako susret drugog kola Kupa moraju odigrati Peroj i Dajla, a to će biti odrađeno kao i međukolo, sedam dana prije proljetnog dijela natjecanja. U svakom slučaju, u međukolu se sastaju: Rovinj – Veli Vrh, Funtana – Vrsar, Galižana – Banjole, i Rabac – Potpićan Učka 72′.

Kada dobijemo pobjednike tih susreta, u natjecanje se uključuju i aktualni trećeligaši koji će gostovati u susretima 1/8 finala. Pa će tako Rudar Trans Euro u goste Ližnjanu, Pazinka će na Labinštinu kod Rapca ili Potpićna, a Buje kod pobjednika susreta Funtana – Vrsar.

Popravak raspoloženja pred Uskrs, Jadran će tražiti kod pobjednika susreta Rovinj – Veli Vrh, a Novigrad će u goste pobjedniku “tekme” Peroja i Dajle. Umag će dočekati spremnijeg iz susreta Galižane i Banjola, a imamo i još dva konačna para, a to su Iskra – Smoljanci Sloboda i Kanfanar – Uljanik.

I da podsjetimo, titulu osvajača naslova istarskog Kupa brane ove godine nogometaši Uljanika…