Home Podcast Učka OD 17 SATI – PODCAST UČKA | Remzo Zalihić: “Ova emisija Korner,...

OD 17 SATI – PODCAST UČKA | Remzo Zalihić: “Ova emisija Korner, po pitanju treće lige, to je smiješno – kao mrtva priroda…”

SHARE

Remzo Zalihić, predsjednik Nogometnog kluba Rudar Trans Euro, bio nam je gost u 60. Podcastu Učka. Možda nešto manje „opasniji“ nego inače, Zalihić je i ovog puta imao mnogo ozbiljnih, ali i duhovitih konstatacija po kojima je poznat.

Pripreme i transferni rok NK Rudar Trans Euro bile su uvodna tema, a nakon toga smo krenuli u „žustrije“ teme u vezi trenerskih smjena.

„Vjerojatno jest teže biti trener u Labinu, nego u nekim drugim sredinama u Istri. Jer, u Labinu je trenera dva plus koliko je gledatelja. Znači, ako je 200 gledatelja, 202 su trenera na tribinama. Ima puno trenera, s nekakvim licencama, na svakoj tribini imaš po petoricu, svaki vodi pet svojih politika, ali svaka se svodi na to da ovaj koji vodi Rudar ne zna ništa“, poručio je Zalihić i dojam je, detektirao ozbiljan labinski problem.

Porazgovarali smo nakon toga i o Trećoj HNL Zapad, ali i o sponzorskom „poolu“ te o nekim njegovim snažnim izjavama prije dva tjedna. „Meni se krv u žilama zaledi kad mi neki igrač Prve ŽNL kaže svoje uvjete, to graniči sa zdravim razumom“, rekao je Zalihić, a onda smo iskoristili tu rečenicu da ga upitamo i o četiri predstavnika s Labinštine u toj ligi.

Oštar je Zalihić bio po pitanju emisije Korner, a onda i otkrio ideju o pokretanju emisije o trećeligaškom nogometu. Međutim, po tom pitanju nije baš optimističan. Uslijedila su pitanja gledatelja – doslovno su dobronamjerna bila trojica, a ostali su pokušali isprovocirati predsjednika NK Rudar Trans Euro, na ovaj ili onaj način.

Koliko su u tome uspjeli, pogledajte u 60. Podcastu Učka, danas (ponedjeljak), od 17 sati na sljedećem videozapisu: