Home Podcast Učka OD 19:30 PREMIJERA | Damir Vukadin u Podcastu Učka: “Nekad mi bude...

OD 19:30 PREMIJERA | Damir Vukadin u Podcastu Učka: “Nekad mi bude žao, ali kad nisam kriv, onda ne dam na sebe!”

SHARE

Gost 49. Podcasta Učka danas je bio Damir Vukadin, trener osebujne konkretnosti u govoru zbog čega smo odlučili kako ćemo ovo izdanje emitirati u čak tri „epizode“. Danas, premijerno od 19:30 sati, emitiramo prvi dio.

Jedna od prvih rečenica koju je popularni Vuk izgovorio nagovijestila je „spektakl“ ispred mikrofona: „Sve što imam u ustima, to i kažem. Nemam ‘pardona’ prema nikome i nikad se nikom nisam pravdao u životu.“

Pričali smo o početku karijere, trenerima od kojih je puno naučio, ali i otkrio tko mu je najbolji suigrač s kojim je igrao. „On je jedan od najboljih igrača koji se rodio u Istri“, za koga je to rekao Vukadin, saznat ćete u prvom dijelu 49. izdanja Podcasta Učka.

Što mu se dogodi kad uđe na teren i je li lakše biti igrač ili trener. U prvom dijelu bilo je govora i o Istri iz Tara, Prvoj ŽNL te je, bez previše dvojbi, prognozirao tko će biti prvak, a tko će ispasti, po njegovom mišljenju.

Radna temperatura podigla se pred kraj prvog dijela kad su tema počeli biti suci…“Ja se ispričavam, ali morat ću biti malo opširniji“, rekao je naš gost i uzeo zraka. Ostalo nećemo prepričavati, pogledajte danas prvi dio, od 19:30 je premijera, a drugi dio će biti objavljen već sutra, 28. travnja.