Mlađi uzrasti

Od 24. do 30. lipnja u Umagu se i ove godine održava kamp Dinama – prijave otvorene!

Nogometni klub Umag poslao je priopćenje u kojem poziva sve zainteresirane na prijavu na Dinamov kamp koji organiziramo na našim terenima u razdoblju 24.6.-30.6.2024. godine.

“Radi se o vjerojatno najkvalitetnijem kampu u RH ove godine, na koji dolaze treneri Dinama koji dugi niz godina osvajaju razna hrvatska i europska prvenstva, stručnjaci koji će tijekom 7 dana u Umagu održati 12 treninga s zainteresiranom djecom koja se prijave na kamp”, poručuju iz NK Umag.

Prijave su otvorene za djecu od 6-16 godina, a treninzi se održavaju ujutro i poslijepodne. Između treninga za polaznike kampa biti će organizirane razne edukacije, igre, pokazne vježbe javnih službi, a isto tako i topli obrok koji ćemo za polaznike pripremati svaki dan treninga.

Cijena kampa iznosi 300 EUR po sudioniku, a omogućeno je plaćanje u dvije rate, zaključno s 24.6.2024. godine. Prijave na kamp zaprimaju se putem prijavnice koja se nalazi na našim društvenim mrežama, a za sve dodatne upite roditelji se mogu obratiti na broj mobitela 0953992108 ili na e-mail uprava@nkumag.hr.

Treneri koji sudjeluju na kampu su:
• Marijan Čaić – UEFA A trener, glavni trener U18 GNK Dinama
• Milan Bošnjak – 10 godina u Dinamu, UEFA A trener, iskustvo s više od 50 kampova
• Antonio Šišic – UEFA PRO trener, glavni trener U8 GNK Dinama
• Bruno Franjić – trener za individualni rad i kondicijsku prioremu pionira i kadeta
• Boban Đerić – UEFA B trener, 3 godine u klubu, pomoćni trener U15 GNK Dinama
• Martin Kolar – analitičar GNK Dinama, bivši igrač, iskustvo s više od 20 kampova

Ovo je drugi Dinamov kamp u Umagu, a organiziramo ga ohrabreni uspjehom prvog kampa nakon kojeg su neki od polaznika dobili poziv na utakmice u Zagrebu. Iz tih razloga smo u odnosu na prošlu godinu uveli dodatne trenere, aktivnosti, povećali broj treninga te se potrudili organizirati najbolji Dinamov kamp u Hrvatskoj.

Osim zabave, novog iskustva i svega ostalog što nosi ovakav kamp, polaznicima kampa ostaje i oprema sa službenim logotipom GNK Dinama. Kampovi na kojima sudjeluje Dinamo sa svojim trenerima jedinstvena su prilika za sve mlade, talentirane nogometaše i nogometašice s obzirom na kvalitetu i neponovljivo iskustvo koji ovakvi kampovi donose.

Na kamp su dobrodošli svi, bez obzira na pozicije, iskustvo ili nogometno znanje zbog toga što ovakvi kampovi, osim napretka u igri služe i za upoznavanje nogometa kao sporta, zaljubljivanja u igru s loptom, a sigurni smo da će ono što će ponijeti sa sobom biti od neprocjenjivog značaja za svako dijete koje bude sudjelovalo na kampu.

Kalendar

srpanj 2024
P U S Č P S N
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031