Home Rukomet Druga HŽRL Zapad Od derbija ni “d”, Labudice goropadne i u Samoboru!

Od derbija ni “d”, Labudice goropadne i u Samoboru!

SHARE

Trebao je to biti derbi. Ili, ako ništa drugo, onda barem napeta utakmica. Međutim, Labudice su danas bez većih poteškoća, dominantno, uvjerljivo i zasluženo pobijedile u Samoboru domaće rukometašice.

Ako je smijemo tako zvati, neizvjesnost je trajala ravnih 13 minuta. Od tog trenutka, na 8:7 za Samobor, gošće rade seriju od pet golova zaredom i eto ih na 8:12. Od tog šoka se domaće nisu pretjerano ni oporavile kad su Labinjanke početkom drugog dijela s 12:16 otišle na osam golova prednosti. Bilo je jasno da je tu kraj svih samoborskih nadanja.

Iako je ovo pobjeda do koje se došlo na krilima odlične obrane i zalaganja cijele ekipe, treba reći da je Natali Zahtila bila sjajna s deset golova, a da je Ivona Skorić “nosila” jedan dio utakmice te završila susret s osam golova.


SAMOBOR – Gradska – II HŽRL ZAPAD – 14. kolo
SUCI: Stipe Kereta (Zagreb) i Silvano Nogić (Petrinja)

SAMOBOR – RUDAR -:- (11:15)

SAMOBOR: Belanić 1, Prodanović, Kovač N. 1, Petreković, Kozlovec 2, Čović, Haramina 1, Katanec, Kanceljak, Brakus 1, Prevendar 5, Runtas 3, Mostarlić 8, Kovač E., Matijašić, Husnjak
Sedmerci: 2/3, Isključenja: 0 minuta

Trener: Dario Zrnić

RUDAR: Zenković 1, Peršić 2, Mileta, Kogej 1, Raspudić 5, Zahtila 10, Bradanović, Vrkić, Belušić D., Hren, Jelčić 1, Lepinjica 2, Vukić, Basanić, Skorić 8, Baljak
Sedmerci: 2/2, Isključenja: 12 minuta (Zahtila 4, Raspudić 4, Belušić 2, Kogej 2)

Trener: Diego Datos


DRUGA HŽRL ZAPAD – NAKON NEDOVRŠENIH 14 KOLA