Home Odbojka Prva HOL Odbojkašice Poreča međunarodnom prijateljskom utakmicom otvaraju udarni ritam

Odbojkašice Poreča međunarodnom prijateljskom utakmicom otvaraju udarni ritam

SHARE

Odbojkašice Poreča igraju ove srijede, 12. veljače, u Velom Joži s početkom u 19:30 međunarodnu prijateljsku trening utakmicu protiv ekipe OK Ankaran koja se takmiči u 1.A DOL, trenutno su sedmoplasirana ekipa lige, te im slijedi doigravanje za ostanak u najvišem razredu slovenske odbojke (kao i Porečankama).

Mala zanimljivost vezana uz utakmicu, porečka „nova/stara“ igračica Marina Ćorić odigrala je zadnje dvije sezone u Ankaranu, a trener ekipe Željko Rulofs je također bio trener Poreča. Za ekipu Poreča ovaj susret je uvod u niz utakmica koje slijede u ritmu srijeda – subota tijekom mjeseca veljače i ožujka.

Nakon subotnje pobjede ovo je prilika da se igračice uvjere u svoje vrijednosti i odigraju utakmicu bez grča, a ujedno da bude priprema za subotnju utakmicu protiv ekipe OK Olimpik u Zagrebu kojom se može u slučaju pobjede riješiti daljnji tijek u borbi za opstanak u Superligi.

Vrijedi najaviti i sljedeću domaću utakmicu četvrtfinala Hrvatskog kupa – „Kup Snježane Ušić“ koju će naše cure igrati u utorak 18. veljače s početkom u 19:30 protiv ekipe OK Kaštela, nadamo se da će to biti utakmica u kojoj će protiv jake Kaštele moći pokazati što znaju i koliko mogu, a možda se i plasirati u polufinale Kupa.