SHARE

Sa gostovanja kod OK Marina Kaštela, Porečanke se vraćaju kući sa još jednim očekivanim porazom. Porečke odbojkašice jednostavno nisu dorasle nivou natjecanja, te su upisale 15 poraz u 16.kolu Superlige.

Rezultat 3:0 (25:10; 25:10; 25:18) u nešto manje od sat vremena igre. Ponovile su se već poznate manjkavosti u igri, loš prijem servisa i igra bez bloka što onemogućuje bilo kakvu organiziranu obranu ili organizaciju napada.

Poreč je nastupio u sastavu: Brajković Deni, Načinović Tea, Banko Lea, Scoria Rebecca, Burilo Leana, Vekić Mateja. Poropat Ema, Verhas Marija, Hrvatin Antonija, Plazinić Helena, Curać Doris, Katalina Ana. Trener je Salapura Dragan.

Za igračice i trenera Poreča predstoji tjedan priprema i smišljanje taktike za odlučujuću utakmicu ovog dijela prvenstva koja se igra sljedećeg vikenda u Poreču protiv ekipe OK Olimpik iz Zagreba.

Utakmice u kojoj će se odlučiti koja ekipa „osvaja“ neslavno posljednje mjesto Superlige, a time direktno ispadanje u niži rang natjecanja, dok će pretposljednja ekipa igrati kvalifikacije sa drugoplasiranom ekipom Prve lige za ostanak u najvišem razredu Hrvatske odbojke.