Home Nogomet Novigrad Odlazak kapetana – Glavaš i Valenta napustili Laco !

Odlazak kapetana – Glavaš i Valenta napustili Laco !

Diego Valenta, nekad kapetan Novigrada, prima pehar iz ruku Ivesa Čakaruna (FOTO: Adria2u.com)

Od samog odlaska na Kupres do izjave trenera Bulea kako postoji mogućnost odgode Superkupa Istre zbog nedovoljnog broja registriranog igrača, oko novigradskog kluba kružila je neka neobična atmosfera.

Kada smo danas dobili indicije da novigradskog drugoligaša napuštaju stožerni igrači – brzo smo posegnuli za mobitelom, a sa druge strane linije bio je Diego Valenta, kapetan momčadi:

“Recimo da je došlo do zasićenja, šest sam godina u klubu, bilo je jako lijepih trenutaka, to pamtimo, ostalo ćemo zaboraviti. Ne znam što nosi budućnost, ali sad je vrijeme da o tome počnem razmišljati”, bio je kratak i jasan stoper iz Buja.

Dokapetan dolazi iz Labina, a ime mu je Kristijan Glavaš: “Došlo je vrijeme za rastanak. Hvala upravi i trenerima na ukazanom povjerenju. Nadam se da će klub i dalje rasti i da je ovo samo doviđenja, a ne zbogom.”

Kristijan Glavaš kao kapetan predvodi momčad Novigrada (FOTO: Adria2u.com)

Bez obzira što su obojica galantno “ispratili situaciju”, nije suvišno normalno da isti dan suradnju prekinu dva najdugovječnija člana svlačionice. Iz NK Novigrada su se obećali oglasiti sredinom tjedna, što bi moglo biti već sutra.

Previous articleOtočac lukavo sprema odustajanje od lige ?!
Next articleSkupština pazinske Zajednice sportskih udruga jednoglasno podržala Strategiju razvoja sporta i rekreacije