Home ISTRA Ostali sportovi Odljev talentiranih klinaca iz Istre 1961 se ne zaustavlja?!

Odljev talentiranih klinaca iz Istre 1961 se ne zaustavlja?!

SHARE

Omladinski pogon Istre 1961 na velikom je udaru. Mionić je pred velikim transferom, a Nikl je već u Hajduku, kao i Giljanović. Najnoviji slučaj dogodio se jučer na treningu kadeta.

Naime, Stefan Antanasković i Mateo Petrović u posljednje su vrijeme boravili na probi u Rijeci, ali su se pojavili na treningu Istre 1961, iako je jedan već dogovorio transfer, a drugi je na putu ka tome.

Do nas su stigle informacije da ih je trener Božac potjerao s treninga: “Naravno da to nije istina. Potpuno razumijem želju za napretkom i svatko je slobodan otići gdje god želi, to sam rekao i dečkima. Međutim, ja samo želim imati čistu situaciju, znati na koga mogu računati, a na koga ne. Rekao sam da na treningu želim one koji će proljetnu polusezonu odigrati u dresu Istre 1961, što je valjda i logično. Ja želim da oni ostanu u mojoj momčadi.”

Dojam je da je ovo situacija u kojoj nitko nije previše zadovoljan. Ni igrači što “moraju” napuštati svoj klub niti trener čija momčad gubi na kvaliteti. Šteta, što drugo reći…