Home Nogomet Mlađi uzrasti Održan Jadran Spring Cup, domaćin pobjednik prvog izdanja

Održan Jadran Spring Cup, domaćin pobjednik prvog izdanja

SHARE

Protekle je subote održano prvo izdanje Jadran Spring Cupa 2022, međunarodnog nogometnog turnira za mlade nogometaše do 11 godina. U organizaciji NK Jadran Poreč u suradnji sa Gradom Poreč, SZGP i TZ Poreč na novom terenu porečkog nogometnog kampa natjecalo se osam momčadi i gotovo 160 igrača.

Uz tri ekipe domaćina, u cjelodnevnom natjecanju sudjelovale su ekipe NK Istra Tar, NK Buzet, NK Pazinka Pazin, NK Jadran Dekani (Slovenija) i A.S.D San Luigi (Italija).

Turnir je osvojila momčad NK Jadran Plavi, ispred drugoplasiranih A.S.D San Luigi, NK Pazinka Pazin i NK Jadran Dekani. Ponajbolji pojedinci turnira bili su Rene Circota (najbolji igrač – NK Jadran Poreč), Federico Marchesich (najbolji golman – A.S.D San Luigi) i Tomas Vivoda (najbolji strijelac – NK Jadran Dekani), a svi sudionici su primili medalje za sudjelovanje i malu uspomenu na prvo izdanje turnira kojem je cilj postati tradicionalna manifestacija u Poreču.

Organizatori se zahvaljuju svima koji su pomogli u organizaciji, trenerima Škole nogometa koji su fenomenalno odsudili sve utakmice i već sada kreću u planiranje Jadran Spring Cupa 2023!