Home Odbojka Ostalo Održan međunarodni turnir Bring It Promotions – naslov otišao na Cipar!

Održan međunarodni turnir Bring It Promotions – naslov otišao na Cipar!

SHARE

Pobjednice na međunarodnom turniru „Bring IT Promotion’s OPEN 2019“ koji se održao u Umagu, od 21-22.05.2019. na terenima u Stella Marisu-Vila Rita, su djevojke sa Cipra, par u sastavu Mariota/Zoyia. Ova dva dana imali smo priliku prisustvovati vrhunskoj odbojci na pijesku.

Djevojke iz četiri zemalja i dva kontinenta i 12 ekipa, pružile su nam fantastične i neizvjesne mečeve koji su završavali u trećem setu. Tako je i današnje finale otišlo u treći set, te bio neizvjestan do samog kraja. U finalu su se sastale ekipa sa Cipra u sastavu Mariota/Zoyia i američka ekipa u sastavu Hallgren/Slater. Bolje su bile djevojke sa Cipra rezultatom 2:1 u setovima (21:19, 20:22, 15:11).

Pored šest američkih ekipa sa sveučilišta južne Kalifornije, USC, na turniru su sudjelovale jedna ekipa s Cipra, tri ekipe iz Mađarske te dvije ekipe iz Hrvatske. Hrvatsku su predstavljale, jedna ekipa iz Pule, u sastavu Dunja Milin i Erika Drviš, te jedna ekipe domaćih odbojkašica iz Umaga, u sastavu Nina Finderle i Lora Beliga.

Ljubitelji beachvolley-a mogli su ova dva dana uživati u vrhunskih potezima igračica i neizvjesnim mečevima. Ovime je grad Umag još jednom dokazao da je prepoznat i u svijetu kao centar odbojke na pijesku.

Svojom organizacijom, zajedno sa ustanovama grada, Turističkom zajednicom grada Umaga te muškim odbojkaškim klubom Umag (MOK Umag), i stranim partnerom Bring IT Promotion, ponovo je dokazao svoju spremnost i znanje u organizaciji međunarodnih turnira. Sada slijede tijekom ljeta drugi turniri, te ponovo od 31.07. do 02.08. međunarodni turnir na kojem će biti šest američkih ekipa sa sveučilišta UCLA i šest europskih ekipa.