Home Košarka A1 Liga košarkaša Održana Skupština KK Pula 1981, novi članovi uprave su Dean Sinković, Goran...

Održana Skupština KK Pula 1981, novi članovi uprave su Dean Sinković, Goran Mihovilović i Shawn Anselmo Agnone

Preksinoć je u sali za sastanke Doma sportova Mate Parlov održana redovna Skupština Košarkaškog kluba Pula 1981 tijekom koje su objavljene određene promjene u strukturi Upravnog odbora kluba.

Nakon pozdravnog govora predsjednika kluba Ivana Puha te izvještaja o radu kluba u protekloj godini usvojeno je, kako financijsko izvješće za proteklo razdoblje, tako i financijski plan na narednu godinu, klub posluje bez dugova, proteklog je mjeseca uredno odrađen inspekcijski nadzor te su svi navedeni akti jednoglasno usvojeni.

Jednoglasno su usvojene i promjene u članstvu operativnog dijela: nekoliko je članova razriješeno članstva u Upravnom odboru, a u isti su izabrani Goran Mihovilović, javnosti poznat prvenstveno kao tajnik i glavni operativac MNK Futsal Pule, Dean Sinković, aktualni predsjednik Odbojkaškog kluba Pula i profesor pulskog fakulteta ekonomije i turizma te Shawn C Sant Anselmo Agnone, Američka zaljubljenica u košarku koja je uz klub već preko godinu dana. Također, izglasan je i novi Nadzorni odbor kojim će predsjedavati Robert Perković, dok će članovi biti Petar Fabijanić i Leo Krizman.

Pored navedenih novih lica, u Upravu ulaze i Sandro Nicević, bivši trener Bijeloplavih koji je od odlaska s klupe kontinuirano uz klub te Alen Petrović, bivši predsjednik Pule 1981 i dosadašnji predsjednik Nadzornog odbora, kojem poslovne obaveze sada ponovo dopuštaju da se aktivnije priključi u rad kluba.

Upravo je Petrović u kratkom obraćanju prisutnima zahvalio svima na trudu te pohvalio klupsko vodstvo na odličnom radu “koje nam mora biti motivirajuće kako bi u narednom razdoblju napravili još konkretnije korake unaprijed”.

Goran Mihovilović, “alfa i omega” pulskih malonogometaša, nije krio zadovoljstvo zbog ove nove sportske avanture. “Dolazim u klub na poziv prijatelja, sportskih entuzijasta, i smatram da ujedinjavanjem snaga možemo puno postići. Naši klubovi surađuju već dugo, sada je došlo vrijeme da zajedno napravimo novi iskorak, a poznavajući osobe koji vode klub ne sumnjam u pozitivan ishod. U današnjem sportu previše je iskrivljenih vrijednosti, vrijeme je da se uhvatimo u koštac s problemima i zajedno ih riješimo. Suradnja klubova nije pulska svakodnevica, skloniji smo razilaženju. Želimo pokazati da smo zajedno jači, da možemo više i da iz dobre sinergije može izaći samo dobar rezultat i uspjeh”.

Dean Sinković je naglasio kako ni jednog trenutka nije dvojio oko dolaska. “Sretan sam i počašćen zbog poziva za jačanje redova Košarkaškog kluba Pula 1981, kluba s tradicijom, tradicijom koju nosimo u nama. Ljudi smo iz klubova koji nose ime Pula, na nama je da zajedno odvedemo sport na neke nove razine, one koje Pula, grad s velikom sportskom tradicijom, i zaslužuje, a rezultati futsala prošlih sezona će nam svakako biti zvijezda vodilja”.

Previous articleINVENTURA – MLADOST FAŽANA | Sezona koja se neće previše upamtiti, ali na Olivi ima kvalitetne mladosti
Next articleIrfan Ramić novi je igrač Istre 1961!