Home ISTRA Odbojka OK Poreč organizirao ljetni odbojkaški kamp

OK Poreč organizirao ljetni odbojkaški kamp

Nakon dugo godina, odbojkaški klub Poreč  ponovno je organizirao ljetni kamp. Čak 44 polaznika, u dvije smjene, pod vodstvom trenera Dragana Salapure i Abdela Zolote, su kroz zabavu i igru savladali zacrtani program.

U toku dva tjedna cure su, u jutarnjim satima odrađivale treninge na beach volley terenu Gradskog kupališta, nakon toga su imale organiziran ručak, kupanje te razne igre i zabavu. U toku tih dva tjedna neke su se tek upoznale sa odbojkaškim elementima, dok su neke imale priliku usavršiti ih, a sve to uz međusobno druženje i upoznavanje novih prijateljica. Jedan dan u tjednu bio je rezerviran za izlet vlakićem u Zelenu lagunu i igranje volleya na terenima kod Ski lifta.

Tokom prve smjene došla nas je posjetiti i naša odbojkaška reprezentativka Laura Miloš, bivša igračica OK Poreč, koja je isto svoje odbojkaške početke napravila u nekadašnjem ljetnom kampu.

Osim porečkih cura, u kampu su sudjelovale i cure iz Kaštelira i jedna cura iz Labina. Svoje zadovoljstvo organizacijom nisu krili ni roditelji ni cure koje su kamp pohađale, tako da svi zajedno jedva  čekamo sljedeću godinu.

„Želimo se ovom prilikom zahvaliti boćarskom klubu “Novo Naselje”, restoranu “L’Artigiano”, Pizzeriji “Nono”, trgovačkom društvu “Vita Leva”, Tiskara „Sigra“,  Marketing B1 te Gradu Poreču koji su svaki na svoj način doprinijeli našem uspjehu. Posebno hvala ide SZGP i njezinim djelatnicima koji su nam osposobili, opremili i održavali teren na gradskom kupalištu gdje smo i imali stalnu bazu našeg kampa“, poručili su organizatori.

Previous articlePoznati svi suparnici hrvatskih momčadi na putu do Konferencijske lige
Next articleČinjenica da na nas gledaju kao na prolaznike, najveći nam je motiv