Home Nogomet Mlađi uzrasti Okončan prvi golmanski kamp “Cotić-Starčić” u Izoli – “Ovo smo samo mogli...

Okončan prvi golmanski kamp “Cotić-Starčić” u Izoli – “Ovo smo samo mogli poželjeti!”

SHARE

Golmanski kamp „Cotić-Starčić“ odavno probija ‘granice’, dosad najčešće svoje, ali ovog prosinca probijene su i državne. Naime, od 15. do 19. prosinca u slovenskoj Izoli održali su novi kamp za mlade vratare, a u suradnji s MNK Izolom kojoj se zahvaljuju.

Također, nije tajna da je poveznica između ovog kampa i Izole novi predsjednik tog kluba, Damir Skomina, nekad briljantni sudac koji je također primio javne zahvale nakon ovog kampa.

Aleksandar Starčić, Damir Skomina, Aleksa Cotić

„Uvjeti su bili fantastični, vrijeme kakvo smo samo mogli poželjeti. Bila nam je čast i priznanje to što smo prvi smjeli koristiti njihov novi teren s umjetnom travom. Ponosni smo na sve dečke koji su zahtjeve odrađivali onako kako se u našem kampu jedino i može – na najjače“, rekli su na početku Starčić i Cotić, a onda dodali:

„Naravno, hvala i roditeljima koji su sve ove dane iz svih dijelova Slovenije dovodili svoje mlade golmane. Umor je prisutan, ali sreća i radost naših vratara na kraju kampa nemaju cijene i nadilaze osjećaj fizičke potrošenosti. Ponovno mi je žao što nismo mogli primiti sve zainteresirane, ali naša pravila su postavljena od samog početka – spuštanje kvalitete rada nije opcija.“

Neće ekipa koja stoji iza Golmanskog kampa „Cotić-Starčić“ previše odmarati, tek pet dana jer već od 26. prosinca počinje prvi od dva termina tradicionalnog zimskog kampa u Dajli. Aleksandar Starčić, Aleksa Cotić i cijela „ekipa“ iza njih ponovno su pokazali zbog čega se ovaj kamp sve češće spominje kao najkvalitetniji u cijeloj Hrvatskoj. Možda i šire…