Home ISTRA Ostali sportovi Olimpik poziva na Ljetni kamp u Umagu!

Olimpik poziva na Ljetni kamp u Umagu!

Klub Olimpik Umag vodeći pružatelj iznimnih sportskih i obrazovnih iskustava za djecu, s oduševljenjem najavljuje svoj nadolazeći program ljetnog kampa.

Ovogodišnji kamp obećava uzbudljivu kombinaciju plivanja, atletike, rolanja, matematike, emocionalne inteligencije i korektivne fizioterapije, nudeći neusporedivu priliku mladim sportašima i učenicima da razviju razne vještine dok uživaju.

U ljetnom kampu pristupaju holističkom razvoju djece. S našim pažljivo osmišljenim nastavnim planom i programom, polaznici će se uključiti u širok raspon aktivnosti koje potiču fizičku kondiciju, kognitivni rast i emocionalno blagostanje.

JEDINSTVEN SPOJ PLIVANJA, ATLETIKE, ROLANJA, MATEMATIKE, EMOCIONALNE INTELIGENCIJE I KOREKTIVNE FIZIOTERAPIJE

Plivanje: Zaronite u bazen i razvite samopouzdanje od početničkih zaveslaja do pravih tehnika plivanja. Osjećajte se sigurno i ugodno u vodi.

Atletika: Vežite tenisice i budite pobjednici. Njihov atletski program potiče djecu da se upoznaju s osnovama atletike: trčanja, bacanja, skokovi.

Rolanje: Program rolanja nudi jedinstvenu priliku za učenje ravnoteže, koordinacije i agilnosti na kotačima.

Matematika: Vježbajte svoj mozak s našim zanimljivim matematičkim programom osmišljenim da učenje učini zabavnim i interaktivnim. Kroz praktične aktivnosti, izazove rješavanja problema i grupne projekte, polaznici će otkriti praktičnu primjenu matematike u svom svakodnevnom životu. Iskusni matematičari vodit će polaznike od početnika u aritmetici do entuzijasta algebre.

Emocionalna inteligencija: Voditelji u kampu vodit će interaktivne radionice i aktivnosti usmjerene na emocionalnu inteligenciju. Kroz rasprave, glumu i vježbe samorefleksije, djeca će razviti vještine samosvijesti, empatije i učinkovite komunikacije.

Korektivna fizioterapija: Kroz jutarnju vježbu utjecati će na stanja kao što su skolioza, kifoza, lordoza, ravna stopala, displazija kukova i druge problem koji utiču na držanje tijela naše djece.

VODITELJI:

Josipa Popović – prof. tjelesne i zdravstvene kulture
Rudy Renko Ilić – bacc. kineziologije
Margarita Buvinić – bacc. sportske psihologije
Lucija Lisica – mag.physioth

VANJSKI SURADNICI:

Sara Bradić Božić – mag.psych (SENSUS)
Suzana Đurić – mag.educ.reh. (SENSUS)
Jelena Franić Rihter – dipl.prof.matematike i informatike
Ivana Palčić – dipl. fizioterapeut (ReLab)

Prijave za Olimpik – ljetni kamp su otvorene, a broj mjesta je ograničen. Pozivamo roditelje da upišu svoju djecu na ovo sveobuhvatno ljetno iskustvo, gdje će napredovati u poticajnom i dinamičnom okruženju.

Za više informacija o Olimpik – ljetnom kampu posjetite našu facebook stranicu Olimpik Umag ili kontaktirajte naš tim na e-mail olimpik.umag@gmail.com.

Previous articleHNS: Završen središnji postupak licenciranja klubova
Next articleTOPSTAR SPORTSKA SUBOTA | Golovi padaju jedan za drugim…