Home Nogomet Treća HNL Zapad Oliver Sumić i Mladen Denić pred dvoboj istarskih velikana na Velom Joži

Oliver Sumić i Mladen Denić pred dvoboj istarskih velikana na Velom Joži

SHARE

Pazinka Pazin počela je postizati pogotke. Jedan na Krku i dva protiv Rudara donijeli su im maksimalan učinak u posljednja dva kola i sada Pazinjani u miru dočekuju istarski derbi u Poreču.

Ako uzmemo u obzir i činjenicu kako je pazinski vratar Mladen Denić u šest susreta, samo pet puta vadio loptu iz svoje mreže, onda je jasno kako pazinska obrana sa njime na čelu odlično funkcinira. Rekosmo, napad je proradio, obrana je čvrsta. Pravi preduvjet za derbi.

Spomenuli smo Mladena, pa da vidimo kako on gleda na taj sudar: “Ovom zadnjom utakmicom protiv Rudara smo dokazali da trobod na Krku nije slučajnost. Istina je da još uvijek imamo puno prostora za napredak ali pomalo sve dolazi na svoje mjesto . Imamo odlične trenere i atmosfera u klubu je na vrlo zavidnom nivou.

Jadran je jedna od najkvalitetnih ekipa u ligi i znamo da će biti teško, ali našu prigodu vidimo u tome da mi možemo pobijediti, a oni baš moraju ako žele ostati u utrci za prvim mjestom. Upravo taj pritisak koji je pred njima pokušati ćemo iskoristiti. Uz pomoć Plave legije kao u zadnja dva kola za našu momčad sve je moguće”. – optimističan je pazinski vratar.

I kapetan Jadrana, Oliver Sumić, očekuje puno iz ovog susreta. “Očekuje nas još jedan susjedski derbi. Mislim da smo kvalitetnija momčad, ali vidjeli smo i u prošloj utakmici sa Bujama da to ništa ne znači ako to i ne pokažemo na terenu. Sigurno će biti zanimljiva utakmica a mi ćemo dati sve od sebe da proslavimo pobjedu pred našim Šajetama koji su naš dvanaesti igrač na svakoj utakmici”. – kaže nam porečki kapetan.

Istarski je derbi na rasporedu u subotu sa početkom u 16:00 a poštenje i pravda dužnosti su Milana Kukuljana, Luke Milkovića i Igora Bahuna.