Home Nogomet Druga NL Oliver Sumić pred gostovanje u Krapini: “Osobno se nadam pobjedi, vjerujem da...

Oliver Sumić pred gostovanje u Krapini: “Osobno se nadam pobjedi, vjerujem da ćemo je ostvariti!”

Kada bi se sutrašnja utakmica 14. kola SuperSport Druge NL između krapinskog Zagorca i porečkog Jadrana igrao u Istri, domaćin bi bio izraziti favorit. Naime, Zagorec dosad ima tek osam osvojenih bodova pa je dojam da je porečki Jadran s dvostruko više itekako kvalitetnija momčad.

No, susret se sutra, u subotu 19. studenog, igra od 13:30 na krapinskoj ŠRC Podgori. Zagorec je posljednji bod osvojio 24. rujna, u remiju protiv Međimurja, a od tad zna samo za poraze. Jasno je, Porečani imaju šanse uzeti trobod. Pogotovo kada znamo da Zagorec ne smije računati na Mohameda Sanoga. No, i gosti će nekompletni jer tri žuta kartona je „nakupio“ Robert Vlizlo.

Momčad poznatog zagrebačkog trenera Damira Petravića (vodio i Zagreb u Prvoj HNL) predvodi Matija Smrekar, „ubojica u šesnaestercu“, a uz njega, tu su i dobro nam poznati Matija Majcenić i Andrej Landripet iz vremena kad su sa Zagorcem zajedničku ligu igrali i istarski klubovi.

Porečani nakon dosad odrađenih 13 kola, mogu biti mirni, a takav nam se doima i Oliver Sumić, jedan od najznačajnijih igrača momčadi Dalibora Šurana: „Što se tiče do sada odrađenog, mislim da smo mogli na kontu imati malo više bodova, ali isto tako da i ljestvica pokazuje naše realno stanje. Mislim da možemo biti zadovoljni, ali i svjesni da ima tu puno prostora za napredak/bolji rezultat.“

Na rasporedu je Zagorec: „Ne poznajem ih previše, kao i većinu klubova u ovoj novoj ligi. Idemo u Krapinu zabiti gol više od protivnika, što nam je cilj i u svakoj utakmici dosad bio. Tako da – osobno se nadam pobjedi, vjerujem da ćemo je ostvariti.“

Utakmicu koja sutra od 13:30 počinje na ŠRC Podgora sudi Zagrepčanka Sabina Bolić, a pomagati će joj Maja Petravić i Gordana Katušić, obje također iz glavnog grada, dok je četvrti sudac Jasmin Horvat iz Varaždina. Delegat utakmice će biti Tomica Margeta iz Požege.