Home Nogomet Druga ŽNL Istra Omladinski pogon NK Višnjan 1957 započeo s treninzima, održana i nova radna...

Omladinski pogon NK Višnjan 1957 započeo s treninzima, održana i nova radna akcija

SHARE

U ponedjeljak, 25. svibnja 2020. omladinski pogon NK Višnjan 1957 započeo je s treninzima. Bilo je to potpuno novo iskustvo za Višnjance kao klub, ali i trenere i igrače jer su se morali pridržavati novih puta HZZJ vezanim za treninge i sport na otvorenom.

Dok su dečki trenirali, u tijeku je bila još jedna radna akcija. Sanirao se shooting box, uređivala ograda oko terena, farbale klupske prostorije, svlačionice, portuni i obavljali sitni popravci. Bila je to još jednu u nizu radnih akcija, na koju se odazvao veći broj članova udruge pa su radovi tekli predviđenim tokom.

Na travnjaku je bio prisutan i Angelo Mattich, načelnik Općine Višnjan koji se volonterima zahvalio u svoje osobno ime i u ime Općine Višnjan, gdje je nakon obavljenih razgovora i konzultacija sa vodstvom kluba razrađen plan potrebitih stvari i aktivnosti za rad udruge.

„Treninzi u omladinskom pogonu će trajati do kraja lipnja za kad je planirano završno druženje uz roštilj, a onda slijedi pauza do kolovoza i ponovnog povratka na sportske terene. U tom periodu nekorištenja terena obaviti će se tekuće potrebite stvari i radnje vezane za njegovu kompletnu sanaciju“ kaže nam tajnik kluba Antonio Štifanić.