Home ISTRA Futsal Ori se pulska pjesma s Baldekina – Futsal Pula stigla do zlata...

Ori se pulska pjesma s Baldekina – Futsal Pula stigla do zlata vrijedne pobjede!

SHARE

Strahovito važna pobjeda Futsal Pule večeras u Šibeniku! Momci Valtera Cetine odigrali su sjajnih 40 minuta te pobijedili Šibenčane na Baldekinu što im znatno povećava izglede za ulazak u prvu ligu.

Krenulo je “žestoko” – u drugoj minuti bivši prvoligaš Crnice Mario Žumberac laktom udara u glavu protivničkog igrača te mora “pod tuš”. Nakon toga domaći vrše pritisak na suce, a u jednom trenutku domaći predstavnik kluba čak i udarac trećeg suca u predjelu prsa, pa i on mora van s terena.

No, nisu se time bavili Puljani te su u 13. minuti došli u vodstvo jer je precizan bio Bojan Barišić. Četiri minute kasnije Ivan Šulentić još je jednom siguran iz deseterca, a u 18. minuti Franjo Matković zabija za 0:3. Do kraja su Šibenčani uspjeli samo smanjiti na 1:3, a to je značilo pulsku pjesmu u dvorani na Baldekinu.


ŠIBENIK – Dvorana Baldekin – KVALIFIKACIJE ZA PRVU HMNL – 5. KOLO
SUCI: Saša Tomić i Mislav Džeko (oba Zagreb)

ŠIBENIK 1983 – FUTSAL PULA 1:3 (0:3)

Strijelci: 0:1 Barišić 13′, 0:2 Šulentić 17′-10m, 0:3 Matković 18′, 1:3 Šućur 31′

Žuti kartoni: Rimac (Šibenik 1983) Bilić (Futsal Pula)

Crveni karton: Žumberac 2′ (Šibenik 1983, udarac laktom u glavu)

ŠIBENIK 1983: Mihaljević, Žumberac, Škugor, Knežević, Kosor, Knez, Knežić, Šućur, Palavra, Jurković, Milanović, Protega, Milišić

Trener: Danijel Rimac

FUTSAL PULA: Jamičić, Urošević, Grbić, Paus, Imširević, Bilić, Vukmir, Barišić, Nerovčić, Hasanbašić, Matković, Šulentić, Mataja, Lorber

Trener: Valter Cetina