Home Nogomet Četvrta HNL Zapad Oslabljenim Kanarincima na gostovanju u Senju presudio vratar Baričević

Oslabljenim Kanarincima na gostovanju u Senju presudio vratar Baričević

Gostovanje u Senju, općenito je jedno od težih gostovanja za sve istarske predstavnike, a kada tome pridodate i osiromašeni kadar prožet ozljedama igrača koji su bitan kotačić u udarnih jedanest, onda poraz od 1:0 kojeg su doživjeli nogometaši Rovinja i ne zvuči tako loše, iako su se Kanarinci dobro držali sve do pred sam kraj prvog poluvremena.

Neigranje Luke Paulinića, Manuela Rudele i Tea Krajcara moralo se osjetiti u igri kod nogometaša Rovinja, koji su se unatoč tome dobro držali cijelo prvo poluvrijeme, da bi tek u 43. minuti nakon nesmotrene reakcije u šesnaestercu bio dosuđen kazneni udarac za domaćine.

Njega je u vodstvo pretvorio kapetan domaćina, a ujedno i vratar Igor Baričević. Do kraja utakmice pogodaka više nije bilo pa se Kanarinci s teškog gostovanja vraćaju s minimalnim porazom.


SENJ – Igralište pod Kulom – Gledatelja: 70

ČETVRTA NL NS RIJEKA – 15. KOLO – SUDAC: Mario Lulić (Gospić)

NEHAJ – ROVINJ 1:0 (1:0)

Strijelci: 1:0 Baričević 43′-11m

Žuti kartoni: Rubčić, Hajdini (Nehaj), Vidan, Hoxha (Rovinj)

NEHAJ: Baričević, Pejanović (od 84. Tomljanović), Prpić J., Tomac (od 60. Ajdini), Hajdini, Vukelić I. (od 73. Lagumdžija), Prizmić (od 90. Svast), Filipović, Rubčić, Hodak
Trener: Nehajev Svast

ROVINJ: Starčić, Vidan, Karlović K., Rojnić, Matošević, Kazalac, Batelić, Karlović M., Hoxha, Prgić, Stojanov
Trener: Alen Jurić


ČETVRTA NL NS RIJEKA – 15. KOLO

[jsMatchDayStat matchday_id =”2570″]

ČETVRTA NL NS RIJEKA – LJESTVICA

[jsStandings id =”32426″ columns =”played_chk;win_chk;lost_chk;draw_chk;point_chk;goalscore_chk;goalconc_chk;curform_chk”]