Home Nogomet Druga NL OSLABLJENO DUGO SELO STIŽE U POREČ: “To je momčad koja na proljeće...

OSLABLJENO DUGO SELO STIŽE U POREČ: “To je momčad koja na proljeće ima tek dva poraza”

Nogometaši Jadrana, kao i čitava SuperSport Druga NL, do kraja sezone imaju još četiri kola, dakle još je u igri 12 bodova. Porečka prednost od šest bodova nad Grobničanom mogla bi biti i ovako dovoljna, ali bi pobjeda protiv Dugog Sela ove subote otklonila sve dvojbe.

Porečanima će nedostajati Oliver Sumić zbog kartona, ali Dugo Selo je nedvojbeno više oslabljeno neigranjem svoja tri ponajbolja igrača: Jurice Kovačića, Maksa Slunjskog i Ivana Bastaleca. Neće biti lako, ali će biti lakše nego da gosti stižu kompletni.

„Pobjedom protiv Trnja i prolaskom u finale Kupa Istre napravili smo pozitivan rezultat, a igrom moramo biti još bolji, ako želimo osvojiti trobod protiv Dugog Sela u subotu. To je momčad koja na proljeće ima tek dva poraza, jako su neugodni u fazi napada, a primaju malo pogodaka“, rekao je na početku trener Dalibor Šuran pa dovršio:

„Očekuje nas totalno drugačija momčad u odnosu na Trnje. Jako su agresivni, rade visoki pressing bez obzira igraju li doma ili u gostima, ali i mi se možemo nadati pozitivnom rezultatu, ukoliko se postavimo i uđemo u utakmicu motivirani, sa velikom željom“, poručio je Šuran.

Utakmica počinje u 17:30, ove subote, 13. svibnja 2023. godine, a sudi je Nikola Vuković iz Osijeka. Iz tog je grada i prvi pomoćni Dino Knez, dok je drugi Marko Balen iz Rijeke, a četvrti sudac će biti Ivan Šantić s Kastva. Iz Varaždina dolazi Mario Mavriček, delegat susreta.