Home Rukomet Premijer HMRL OSMINA FINALA KUPA HRVATSKE | Gorica slavila u Buzetu, Poreč u Karlovcu

OSMINA FINALA KUPA HRVATSKE | Gorica slavila u Buzetu, Poreč u Karlovcu

U tjednu iza nas odigrale su se dvije utakmice osmine finala Kupa Hrvatske. Nažalost, ali i očekivano, Buzećani nisu uspjeli iznenaditi premijerligaša Goricu te su na domaćem terenu poraženi s 23:40, dok je premijerligaš Poreč s 24:26 pobijedio u Karlovcu.

BUZET – GORICA 23:40 (13:24)

BUZET: Draščić, Šegota V. 3, Karaula 2, Vozila 2, Skukan, Nežić 1, Valković 4, Flego I., Šegota I. 1, Kisiček 1, Črnac 1, Rušnjak 5, Bašić 3, Vratović, Prelac, Tušhev

Trener: Ranko Silić

Nisu uspjeli rukometaši Buzeta protiv odlične Gorice koju je predvodio iskusni Hrvoje Ceković s krila, s čak osam pogodaka. Već nakon desetak minuta bilo je 5:9, a na predah se otišlo s 13:24. Sve je već tada bilo jasno, i prije konačnog rezultata. U redovima Buzeta najefikasniji Leon Rušnjak s pet golova, dok je Raul Valković dodao četiri.

KARLOVAC – POREČ 24:26 (11:12)

POREČ: Muranović, Popović, Krajcar 9, Car 2, Aleksić, Petrov 1, Boka, Krupić 6, Malinarich, Rađaković 2, Ćopić, Čipraka, Ikanović, Bajan 3, Bošnjak 1, Ljubić 2

Trener: Ilija Lovrinović

Znali su Porečani i prije polaska da ih u Karlovcu čeka lider Prve HRL Jug, s kadrom u kojem igraju igrači poput braće Smojver, Bačića, Mrljaka, Crnkovića i ostale karlovačke družine. Igralo se uglavnom ravnopravno sve do 44. minute.

Tada je semafor pokazivao 18:18 i domaćin se vrlo dobro vratio u susret, nakon što su gubili tri razlike. No, Porečani tada ponovno dižu ritam i već u 48. Krupić zabija za 19:22. Dvije minute kasnije isti igrač precizan je za 20:24 i bilo je jasno kako Porečani neće dozvoliti iznenađenje. Lucian Krajcar je u redovima Porečana zabio devet golova dok je spomenuti Petar Krupić dodao još „šest komada“.

Previous articleLabudice putuju u Senj, Peršić: “Držimo se zajedno, kao jedna, kako na utakmicama i treninzima”
Next articleVIDEO | Edi Baša ovog je vikenda bio junak svog kluba, pogledajte pogodak za pobjedu