Home IstraSport Osoba mjeseca OSOBA LIPNJA 2023 | Zaim, Sandro i Dragan bore se za titulu...

OSOBA LIPNJA 2023 | Zaim, Sandro i Dragan bore se za titulu osobe tekućeg mjeseca!

Stigli smo i do šestog izbora osoba mjeseca na našem portalu. Ovim vam se putem zahvaljujemo na Vašim glasovima i podršci, kao i ozbiljnom praćenju ove rubrike, iz mjeseca u mjesec sve cjenjenijoj. Evo i nominiranih za lipanj 2023. godine:

Zaim Alibašić je nogometaš koji je u proteklom mjesecu završio svoju karijeru, a objava o tome da on prestaje s aktivnim igranjem bila je najčitanija vijest u proteklom mjesecu. No, ne samo to, već su komentari bili izrazito pozitivno.

To je velika rijetkost, a Zaim je očito tijekom svoje karijere pokazivao kako se nogometaš treba ponašati na i izvan terena, a njegova nogometna kvaliteta je neosporna. Tko zna, možda bude i osoba lipnja 2023. godine!

Sandro Jurman je osoba kojoj smo napravili svojevrsnu nepravdu. U svibnju je kao voditelj BK Istra Poreč osvojio titulu prvaka države, a samo zbog naše dekoncentracije nismo ga uvrstili među tri nominirana.

Sada je predao „palicu“ nakon 15 godina na čelu NK Kanfanar i nije nam preostalo ništa nego da se i ovim tekstom još jednom blago naklonimo za sve što je napravio za Kanfanar, kako mjesto, tako i nogometni klub, ali veliki trag ostavlja i u boćanju.

Dragan Jovičić je dopredsjednik NK Pazinka-Pazin i član Izvršnog odbora NSŽI-a čije će ime ostati zapisano pokraj projekta „Vikend ženskog nogometa“ koji se u lipnju održao u Pazinu. Od njegove ideje stvorena je šira priča u koju su se uključili NSŽI i NK Istra 1961, ali i oni će priznati kako je i u realizaciji „povukao“ Jovičić.

Napravljen je ozbiljan „zamašnjak“ za nastavak razvoja ženskog nogometa u Istri, a obzirom na broj prijava i zadovoljstvo prisutnih nakon kampa, ostaje jasno kako je ovo veliki zalog za budućnost. Jovičić je inicijalni razlog zbog kojeg je do toga došlo.

Anketa traje do petka, 30. lipnja 2023. godine, u 23:59 sati.

This poll is no longer accepting votes

Osoba lipanj 2023 - IstraSport:
Previous articleKAKAV LIPANJ! Sandi Križman povesti će nogometaše Kanfanara u novu sezonu!
Next articleProšao je i drugi dan Ćosićevog kampa – stigao i Nikola Plećaš