Home IstraSport Osoba mjeseca OSOBA MJESECA | Igor Lepinjica je za čitatelje IstraSporta osoba srpnja 2023....

OSOBA MJESECA | Igor Lepinjica je za čitatelje IstraSporta osoba srpnja 2023. godine!

Ponovno smo veoma sretni i ponosni što je više od 880 naših čitatelja sudjelovalo u izboru osobe mjeseca, a pazinski nogometaš Igor Lepinjica dobio je najviše Vaših glasova, iako je pred kraj moglo biti tijesno.

Igor Lepinjica je jedan od najboljih istarskih nogometaša u ovom trenutku, a u srpnju je pokazao i kako je u eliti i kada se radi o malom nogometu. Na nekoliko je turnira odveo svoju momčad do naslova, a na gotovo svima koje je igrao – bio je najbolji igrač.

Zbog toga i zbog činjenice da je igrom oduševljavao gledatelje na turnirima koji su znali brojiti i preko 20 momčadi, zaslužuje biti nominiran za osobu srpnja. Ne manje bitno, popularnog Lepija odlikuje i odlično ponašanje na i izvan terena – pravi primjer mlađima.

Čestitke Igoru, ali i nominiranim Ivanu i Goranu!

Osoba srpanj 2023 - IstraSport:
Previous articleOvog četvrtka Artem Patronus i Kašćerga otvaraju jubilarni deseti humanitarni memorijalni turnir „Igor Iggy Stranić“
Next articleŠkropeti svima opravdali očekivanja – Combo Alpinito na tronu, Noel Pavat, Patrik Vujica i Igor Lepinjica najbolji pojedinci