Home IstraSport Osoba mjeseca OSOBA MJESECA LISTOPADA 2023 – ANKETA | Dva nogometna trenera i dama...

OSOBA MJESECA LISTOPADA 2023 – ANKETA | Dva nogometna trenera i dama – kome ide Vaš glas?

IstraSport je u 2023. godini krenuo s rubrikom „Osoba mjeseca“, a možda najviše o tome govori činjenica da smo u protekli tri mjeseca imali više od tisuću i pol glasača na čemu smo vam itekako zahvalni. Pa krenimo sa kandidatima ovog studenog.

DRAGAN TOMIĆ – Trener NK Banjole imao je studeni u kojem je njegova momčad u četiri susreta upisala maksimalnih 12 bodova, a treba reći i kako je jedna bila na Omišlju kod jesenskog prvaka. Sjajan mjesec za pulskog trenera.

LARA BULIĆ – Preklani u ovo vrijeme konstantno su na površinu izlazili slučajevi ne pretjerano logičnog kažnjavanja. Sada, nakon završene prve polusezone, disciplinska sutkinja je pokazala kako to može biti vrlo lagan posao, ako svima mjeriš po istom metru. Čestitke za odrađeni posao i neka se ponovi na proljeće!

GORAN KOSTIĆ – Ne želimo umanjivati vrijednost marčanske momčadi, ali apsolutno nitko nije mogao pretpostaviti kako će novak u ligi imati jedan poraz u 13 kola. Popularni “Kole” je od te momčadi napravio “stroj” koji je u studenom upisao četiri pobjede uz gol razliku 16:3.

Anketa traje do 30. studenog u 23:59 sati.

This poll is no longer accepting votes

Osoba studeni 2023 - IstraSport: