Home IstraSport Osoba mjeseca OSOBA MJESECA LISTOPADA 2023 – ANKETA | Tko će dobiti Vaše glasove...

OSOBA MJESECA LISTOPADA 2023 – ANKETA | Tko će dobiti Vaše glasove – nogometni trener, rukometaš ili golman prvoligaša?

Stigli smo do objave nominiranih u rubrici „osoba mjeseca“ za listopad 2023. godine. Ovog puta imamo nešto manje vremena za glasanje, jer i ovog puta je rok do kraja mjeseca, dakle 31. listopad u 23:59 zaključava se anketa.

SAŠA LUKMAN – Trener Pazinke u listopadu je iz problema došao u komotno stanje. Klub je stao iza njega nakon prva četiri kola s jednim bodom, a onda je Lukman došao u situaciju da u narednih mjesec dana upiše četiri pobjede i osvoji bod na Hreljinu. Iza toga stoji višemjesečni rad koji je na naplatu stigao u – listopadu.

MATIJA RAĐAKOVIĆ – Porečki rukometni premijerligaš ima mnogo mladih i talentiranih igrača, ali treba ponekad istaknuti i ‘senatore’ koji donose razliku u određenim trenucima. Rađaković je iskusan igrač koji je u listopadu postigao 19 pogodaka (Dubrava 4, Metković 2, Rudar 3, Ribola Kaštela 7, Spačva 3), od kojih su neki bili ključni, pogotovo onaj za pobjedu protiv Rudara.

LOVRO MAJKIĆ – Ako postoji neka pozitiva kod seniora pulskog prvoligaša trenutno, onda je to riječki vratar na golu Istre 1961. Iako nije odlično krenuo u sezonu, listopad je bio itekako na nivou. U četiri utakmice upisao je 21 obranu, što je više rukometni nego nogometni učinak. U posljednje dvije utakmice posebno je briljirao, ali nije uspio spasiti svoju momčad.

This poll is no longer accepting votes

Osoba listopada 2023 - IstraSport: