Home IstraSport Osoba mjeseca OSOBA MJESECA RUJNA 2023 – ANKETA | Tko će dobiti Vaše glasove...

OSOBA MJESECA RUJNA 2023 – ANKETA | Tko će dobiti Vaše glasove – Adis, Branko ili Saša?

Stiglo je vrijeme za osobu mjeseca. Jedna od najčitanijih i najpraćenijih rubrika na našem portalu stigla je do devetog izdanja, naravno – izabrati ćete osobu mjeseca rujna 2023. godine. Ovo su osobe koje smo istaknuli…

Adis Dervišević – Momak koji uspješno već niz sezona vodi seniore umaškog nogometnog kluba. Možemo raspravljati o detaljima i nijansama, ali Dervišević je jedan od najzaslužnijih što je NK Umag čelna momčad Četvrte NL NS Rijeka, i to kao novak u ligi.

Branko Bašić – legenda istarskog automobilizma danas je direktor Buzetskih dana. I ove je godine taj sportski spektakl u Buzet doveo više od 215 vozača iz 14 zemalja. Na svojim organizacijskim “leđima”, zajedno uz svoj tim, nosi ovaj brend zbog čega je i ovog rujna zaslužio aplauz otvorene scene.

Saša Kolić – U ožujku je bio četvrti izbor pa nije ušao u anketu, a sada više nije bilo uopće upitno. U rujnu je njegov Uljanik upisao četiri pobjede, gol razlika im je 10:1, a u Crikvenici bi mogli upisati i peto slavlje ovog mjeseca. Sve u svemu, uspješni dani za trenera Brodograditelja – mjesec za pamćenje.

This poll is no longer accepting votes

Osoba rujan 2023 - IstraSport: