Home IstraSport Osoba mjeseca OSOBA MJESECA – OŽUJAK 2023 | Za ožujak imamo tri trenera, ali...

OSOBA MJESECA – OŽUJAK 2023 | Za ožujak imamo tri trenera, ali jedan od njih je tu zbog druge uloge!

Osoba mjeseca rubrika je koja tradicionalno izazove najviše pažnje, a danas donosimo i tri nominacije za ožujak. Naš portal ima već dva pobjednika, a posljednjeg dana mjeseca saznati ćemo i za ovaj.

DALIBOR ŠURAN – Ajme, koliko smo puta dosad slušali o njegovom „trenerskom funeralu“ u Poreču. Otkad je došao, pojedinci su u njega sumnjali, a onda polako s vremenom, nakon svakog drugog poraza netko bi prokomentirao „gotov je“. Sada, nakon dvije uzastopne pobjede, i to kakve, vrijeme je za pljesak na otvorenoj sceni što ova nominacija predstavlja. Ponovno je uspio – još je jednom „probudio“ porečki Jadran u trenucima kad su djelovali grogirano.

DARKO RAIĆ SUDAR – Bilo je možda malo i neubično na ovoj Izbornoj skupštini NSŽI-a. Tamo nije bio niti jedan pokušaj oponenta Raić Sudaru, a pokušali su mu i „pakirati“ pred istu, ali nije uspjelo. Kad bude napravio kiks, zna da ćemo ga čekati na „volej“, ali ovo zasad izgleda vrlo dobro. Lopte polako dolaze istarskim klubovima, a Raić Sudar uživa u plodovima svog rada i odnosa koje je stvorio s klubovima.

NINO KOS – Sve što bi htjeli o njemu reći ovog mjeseca, stane u jednu rečenicu ili izreku – teško je doći na vrh, ali još teže ostati na njemu. Iz ove perspektive zvuči nelogično, ali po dolasku u Rovinj, sigurno je postojala skepsa mogu li Kanarinci, pogotovo obzirom na neke nove ozljede, uopće pratiti ritam vodećih i ostati treći. Rovinježi su sada prvi na ljestvici, što je potvrda kako je Nino Kos očito donio neke izrazito dobre odluke. Ovo je za njega bio mjesec iz snova, kao i za NK Rovinj.

Anketa traje do 23:59 u četvrtak, 30. ožujka 2023. godine, a objava je dan kasnije, posljednjeg dana u mjesecu.

This poll is no longer accepting votes

Osoba ožujka 2023 - IstraSport:
Previous articleOdržano prvo kolo županijske karate lige u borbama
Next articleUmag, istinski grad sporta, ovog vikenda ugostio tisuće mladih sportskih nada