Home IstraSport Osoba mjeseca OSOBA SRPNJA 2023 | Ovog mjeseca se za titulu bore Igor, Ivan...

OSOBA SRPNJA 2023 | Ovog mjeseca se za titulu bore Igor, Ivan i Goran!

Puno interesa privlači osoba mjeseca, možda i najčitanija rubrika na našem portalu, a mi smo stigli do sedmog izbora u tekućoj godini. Ovim vam se putem zahvaljujemo na Vašim glasovima i podršci, kao i ozbiljnom praćenju ove rubrike, koja iz mjeseca u mjesec izaziva pažnju sve više ljudi. Evo i nominiranih za srpanj 2023. godine:

Igor Lepinjica je jedan od najboljih istarskih nogometaša u ovom trenutku, a u srpnju je pokazao i kako je u eliti i kada se radi o malom nogometu. Na nekoliko je turnira odveo svoju momčad do naslova, a na gotovo svima koje je igrao – bio je najbolji igrač.

Zbog toga i zbog činjenice da je igrom oduševljavao gledatelje na turnirima koji su znali brojiti i preko 20 momčadi, zaslužuje biti nominiran za osobu srpnja. Ne manje bitno, popularnog Lepija odlikuje i odlično ponašanje na i izvan terena – pravi primjer mlađima.

Ivan Vidović je predsjednik NK Umag, kluba koji je ponovno napredovao jednu ligu – ovog ljeta su za „zelenim stolom“, nakon petog mjesta, ušli u Četvrtu NL NS Rijeka. To znači da, koliko god bili dobri Derviševićevi momci na terenu, bez „ljudi u uredu“, to ne bi bilo moguće.

No, ne samo da su ispunili prijavu na vrijeme, imali jasan plan i viziju, već su i ljetni prijelazni rok odradili vrlo smireno, a konkretno. Tko zna što će se dogoditi u budućnosti, ali sada djeluje da predsjednik Vidović radi odličan posao u nogometnom klubu grada koji je na posljednjem popisu birača imao gotovo 12.700 stanovnika. Umag takav klub i zaslužuje.

Goran Bartolić je novi trener pulskih pionira u Prvoj HNL. Mladi trener iz Plovanije je imenovanjem za trenera pionira u Istri 1961 pokazao put kojim se može ići. Educirao se i radio u omladinskom pogonu Buja gdje je napravio pozitivne pomake u organizacijskom i kvalitativnom nivou.

Bartolić je pokazao kako se vrijedan trud i rad isplati, a posvećenost se primijeti – kad-tad. Uz to, pokazao je i da na sjeveru Istre, koji se često zanemaruje, ima kvalitete, kako trenerske, tako i igračke. Čestitke Goranu na imenovanju i sretno dalje!

Anketa traje do ponedjeljka, 31. srpnja 2023. godine, u 23:59 sati.

This poll is no longer accepting votes

Osoba srpanj 2023 - IstraSport:
Previous articleJadran remizirao s Grobničanom, Sumić i Ivetić zabili za Porečane
Next articleDRUGO KOLO ELITNOG NATJECANJA | Sve u sjeni Jadranskog derbija na Poljudu