Home IstraSport Osoba mjeseca OSOBA VELJAČE 2023 | Nijaz, Ranko i Mauro – to su laureati...

OSOBA VELJAČE 2023 | Nijaz, Ranko i Mauro – to su laureati ovog mjeseca!

Ugodno smo se iznenadili kada smo shvatili koliko ste pozitivno reagirali na našu novu rubriku Osoba mjeseca, zbog čega dan ranije od predviđenog donosimo nominacije za ovaj, nešto kraći od ostalih, mjesec.

MAURO PERKOVIĆ – Ovaj talentirani mladi nogometaš zaslužio je nominaciju zbog transfera u Dinamo, onaj koji je potvrda ispravnog rada mladog sportaša. Mauro je svih ovih godina bio nekako „ispod radara“, nije se previše o njemu pričalo sve do momenta kada je zasjao. Pokazao je istarskim mladim nogometašima da se može. Nije lako, treba imati i malo sportske sreće, ali se može!

NIJAZ MULAHMETOVIĆ – Nakon Superkupa Hrvatske ljetos, sada je dodao i Kup Hrvatske sa Stanoinvest Futsal Pulom. Dva trofeja u jednoj sezoni dobar su skor i za Mourinha i Kloppa, pa što ne bi bili i za njega. Mulahmetović se nedvojbeno odlično snašao u Puli, govore to svi.

RANKO SILIĆ – Vjerojatno će ga zezati jer smo našli nešto stariju fotografiju. Ali, to samo potvrđuje koliko je ovaj samozatajni profesor tjelesne i zdravstvene kulture izvan fokusa javnosti. Ranko radi strašan posao kao trener RK Buzet, oni koji se bolje od nas razumiju u rukomet uvjeravaju nas kako ovaj kadar Buzećana nije poimence baš za drugo mjesto. Svaka čast samozatajnom treneru Siliću!

Anketa traje do 27. veljače u 23:59 nakon čega ćemo posljednjeg dana mjeseca obznaniti osobu mjeseca.

This poll is no longer accepting votes

Osoba veljače 2023 - IstraSport: