Home Nogomet Prva ŽNL Istra Ostanak među “elitom” cilj je tarskog prvoligaša

Ostanak među “elitom” cilj je tarskog prvoligaša

SHARE

Osam bodova koliko u ovom trenutku društvo iz Tara bježi posljednjeplasiranoj momčadi lige, nikako nije zalog za mirno proljeće. No, u tarskoj Istri u mnogo je slučajeva protekle jeseni i sreća momcima Damira Miljanovića okrenula leđa.

Sama činjenica da u trinaest odigranih susreta imaju gol razliku -12 dovoljno govori o neizvjesnim utakmicama koje su dečki iz Tara odigrali prošle jeseni. Velikih novosti i velikih transfera za sada još uvijek u Taru nema. Na jučerašnjem se prvom okupljanju pojavilo 19 igrača, a četvorica su opravdala svoj izostanak.

Igrački je kadar, dakle, gotovo pa nepromijenjen, a jedino je momčad napustio Erik Žužić kojega je u Vrsar sa sobom poveo trener vrsarskog prvoligaša. Svjesni su u Taru da ih i na proljeće očekuje borba za opstanak među elitom, no vjeruju da ukoliko kvalitetno odrade pripreme imaju momčad sposobnu za ostanak među županijskim prvoligašima.

Miljanović je dogovorio i pripremne utakmice pa će tako ove subote odigrati susret protiv Vrsara, a 05. veljače protiv trećeligaša iz Buja. U periodu od 10. do 13. veljače boraviti će momčad u Požegi na zajedničkom team-buildingu i mini pripremama gdje će odigrati, nadaju se, dvije pripremne utakmice.

Lider druge županijske nogometne lige, momčad Arne Peruški biti će im suparnik 19. veljače, a generalka pred susret prvoga kola odigrati će se protiv momčadi Buzeta.