Home Nogomet Istra 1961 Ostavljanje Slaven Belupa i Hrvatskog Dragovoljca u agoniji borbe za ostanak

Ostavljanje Slaven Belupa i Hrvatskog Dragovoljca u agoniji borbe za ostanak

SHARE

Jel’ konačno stiglo vrijeme? Da li je moguće, a trebao bi biti cilj, da se konačno pulski prvoligaš, nakon punih četiri, pet, šest, sedam sezona (sam Bog više to pamti), odmakne od dna prvoligaške ljestvice? Da li je moguće da ćemo za ovaj Dan mrtvih, konačno doživjeti i tu toliko iščekivanu, toliko priželjkivanu situaciju?

Pobjeda protiv Lokomotive više nije pitanje samo nekakvog troboda, pitanje hvatanja mira. Pobjeda protiv Lokomotive nameće se ovoga tjedna kao radna obaveza. Pobjeda protiv Lokomotive, Istri 1961 znači hvatanje priključka sa peto, šesto i sedmoplasiranim momčadima. Pobjeda protiv Lokomotive trebala bi značiti da ćemo u agoniji ostanka u ligi ostaviti Slaven Belupo i Hrvatski Dragovoljac. Pobjeda protiv Lokomotive znači da su porođajne muke stvar prošlosti.

Pobjeda protiv Lokomotive nameće se kao nešto što se jednostavno ovoga ponedjeljka mora napraviti. Tko? Sa kojim igračima? Tko je povrijeđen ili bolestan? Jel’ nekoga oprao Covid 19? Sve je u ovom trenutku sasvršeno nebitno!

Stoga, zeleno-žuti, eto, to očekujemo od Vas…

U tome Vas valjda od 18:00 do 19:45 omesti neće Igor Pajač iz Svetog Ivana Zeline, kao ni njegovi pomoćnici, Bojan Zobenica iz Velike Gorice i Vedran Đurak iz Stupna. Da Vas navedena trojka ne ometa pobrinuti će se u VAR sobi Mario Zebec iz Cestice.