Home ISTRA Futsal OTVORIO DUŠU NAKON ODLASKA IZ PULE | Mulahmetović: “Hvala svima, dva trofeja...

OTVORIO DUŠU NAKON ODLASKA IZ PULE | Mulahmetović: “Hvala svima, dva trofeja ostati će zauvijek, ostajem veliki navijač kluba!”

Nijaz Mulahmetović više nije trener Futsal Pula Stanoinvesta. Objavili su to mediji još početkom tjedna, a mi smo s uvijek nam dostupnim Nijazom porazgovarali na odlasku do kojeg je došlo nakon sadržajne sezone.

„Vrijeme provedeno u Puli bilo je veoma kvalitetno, hvala ljudima na ukazanom povjerenju, dali su mi priliku da radim i osobno napredujem. Liga je takva da je svaka utakmica tražila maksimum i s te strane mogu biti veoma zadovoljan“, kaže Mulahmetović pa nastavlja:

„Iskreno, volio bih da se nastavila ta suradnja obzirom da mislim da smo bili na dobrom putu, to su pokazali i naslovi. Međutim, rezultat u domaćem prvenstvu je bio takav i to je bio odraz sezone u kojoj je veliki broj utakmici i sve što nam se dešavalo. Nije bilo lako igrati na četiri fronta te nam se to odrazilo na prvenstvu.“

Ocjena sezone – ipak moramo reći da je bilo dobro? „Sezonu mogu osobno i svi u klubu ocijeniti uspješnom, obzirom da smo osvojili dva trofeja, a u Ligi prvaka Pulu predstavili u lijepom svjetlu. Imali smo priliku ostaviti dobar dojam protiv najboljih europskih momčadi i pokazali smo da nismo slučajno u vrhu hrvatskog futsala.“

No, došao je kraj. „Iako smo prvobitno razgovarali o nastavku suradnje, na kraju je odluka kluba bila da u novu sezonu ulazi s novim trenerom. Poštujem to, prihvatio sam i zahvaljujem se svim ljudima s kojima sam surađivao na podršci. Dva trofeja ostati će zauvijek kao znamen na odrađeno, ostajem veliki navijač Futsal Pule Stanoinvest i hvala svima još jednom“, rekao je veliki gospodin Nijaz Mulahmetović.

Previous articleKREĆU TURNIRI | Ghia Sport predstavila veliku akciju s najboljom loptom na tržištu!
Next articleŽRK Umag se vraća u realne okvire, a postavlja se pitanje – je li Ana Jajčević najbolja istarska rukometašica ikad?