Home Nogomet Treća HNL Zapad “Ovakvi su susreti neuništiva opcija da s njih sudionik izađe još gluplji”

“Ovakvi su susreti neuništiva opcija da s njih sudionik izađe još gluplji”

SHARE

Danas je na mail redakcije stigao tekst u vezi Plenuma klubova Treće HNL Zapad na kojem IstraSport, usprkos želji i najavi, nije uspio imati svog izaslanika. Kad smo već pomislili kako nećemo ni imati izvještaj s istog, stiglo je ovo…


U otužnom prostoru press centra stadiona Kantrida, jučer je održan „Plenum“ klubova Treće HNL Zapad. I to je jedina vijest koja se sa toga ‘meetinga’ da isčitati.

Svoja su izvješća isčitali povjerenik natjecanja Robi Fonović i povjerenik sudaca, Šime Vukić koji je na susret došao u “zoni Cesarini”, dok je Ivan Peraić, u svom stilu, iskomentirao događanja s nekog susreta u Zagrebu te obavijestio prisutne da će se od natjecateljske sezone 2021/2022 treća liga igrati u jedinstvenom modelu na razini cijele Hrvatske.

Ili u dva modela…ili u tri modela…ili u četiri modela…

Uglavnom, osjećaj nakon ovakvoga sastanka, u kojemu se apsolutno ništa ne uspijeva saznati, doznati, čak ni u mogućnosti da nešto kroz nedorečenost postane izazovna opcija, je neprocjenjiv. Kao što je neprocjenjiva činjenica kako Novigrad, Opatija i Rudar nisu imali svojega izaslanika na održanoj smotri.

Jasno je i zašto. Jer su ovakva događanja i ovakvi susreti neuništiva opcija da s njih sudionik izađe još gluplji.


(Stav autora nije stav portala, a podaci istog su poznati redakciji)