Home Nogomet Mlađi uzrasti Ovog lipnja u Rapcu ‘i tamburica i mandolina’, a stiže i velikan...

Ovog lipnja u Rapcu ‘i tamburica i mandolina’, a stiže i velikan iz Ljubljane!

SHARE

NK Rudar, organizatori međunarodnog omladinskog turnira Trofej Labinskih Rudara, nakon što su objavili dolazak Rijeke i Dinama, danas su obznanjena nova tri kluba koja dolaze na šesto izdanje sada već tradicionalnog turnira. Njihovu objavu pogledajte u nastavku:

“Malo je dana do turnira, puno klubova – moramo podignuti ritam predstavljanja – danas objavljujemo imena tri kluba koja nam stiže.

Iz prekrasne Ljubljane stiže nam slovenski velikan, Olimpija. Mladi slovenski „zmajevi“ dolaze po prvi put, a mi i ovim putem obećajemo da ćemo napraviti sve kako bi se mladi Ljubljančani osjećali u Rapcu i Labinu kao ‘doma’.

Kad smo već kod „zmajeva“, neće se nitko naljutiti da gajimo posebnu vezu s makarskim Zmajem! Klub je to koji je od samih početaka uz nas i naš turnir, a prijateljstvo jača iz godine u godinu.

Kako je to opjevao Zlatko Pejaković, iste su pjesme o ljubavi u Dalmaciji i Slavoniji. Makarani mogu donijeti mandolinu, a možda će naši „borci“ iz Kneževih Vinograda donijeti tamburicu!

Pjesme na stranu, NK Borac iz Kneževih Vinograda lani je gostovao u Rapcu, prikazali su sjajno ponašanje i najmlađi nogometaši i treneri te smo se istinski nadali kako će nam se vratiti. Potvrda je stigla, dolaze nam i momci iz Slavonije!

Olimpija, Zmaj i Borac – vidimo se za dva tjedna, jedva Vas čekamo”, poručili su organizatori.