Home Nogomet Ostalo Ovog ljeta golmanski kamp Cotić-Starčić u tri termina – “Valjda ćemo sad...

Ovog ljeta golmanski kamp Cotić-Starčić u tri termina – “Valjda ćemo sad uspjeti uzeti sve zainteresirane”

Golmanski kamp „Cotić-Starčić“ neupitno raste iz dana u dan, a nova potvrda stigla je i ovih dana. Nakon što su prije dvije godine u Ravnoj Gori napravili jednotjedni kamp za mlade vratare, a lani dva, u ovoj će 2021. godini odraditi čak tri petodnevna termina u idealnim uvjetima za to vrijeme godine.

„Sve što smo dosad zacrtali, to smo i ostvarili. Zbog puno upita iz svih dijelova Hrvatske te sve više i iz inozemstva, ovo ljeto idemo u tri termina. Time smo definitivno postali najveći kamp za vratare u Hrvatskoj, a vjerojatno i puno šire. Iskreno se nadamo kako ćemo ovog puta moći zadovoljiti sve zainteresirane jer dosad nam to nije uspijevalo. Mjesta će biti za ukupno 60 vratara, odnosno 20 po svakom terminu“, rekli su Aleksa Cotić i Aleksandar Starčić.

Način rada je nadaleko poznat, bazira se na manjim grupama vratara koji u pet dana odrade čak devet treninga, a po popunjenju svakog od termina, isti će se i zatvoriti.

Međutim, nije samo Ravna Gora destinacija ovog kampa već je dogovoren jedan i u slovenskoj Postojni, čim epidemiološke prilike to dopuste. U pripremi i izradi projekta je i jedan „uskršnji“ termin koji bi u narednim danima trebao biti dogovoren i potpisan s domaćinima.

U prijavama stoji sljedeće:

Za vrijeme boravka u kampu djeca će biti pod nadzorom trenera, stručnog osoblja i liječnika. Od sudionika kampa očekuje se red, rad i disciplina, a treneri će svojim profesionalnim i stručnim pristupom omogućiti polaznicima stručne i zanimljive treninge. Domaćin smještaja je hotel Breza u Ravnoj Gori u sljedećim terminima.

Prvi termin 19.06-24.06.2021

Drugi termin 09.07-14.07.2021

Treći termin 14.07-19.07.2021

Prijave su moguće kod trenera Aleksa Cotić (098 454 580) i Aleksandar Starčić (095 805 2627) te na mail gkc.cotic.starcic@gmail.com.


Previous articleDinamo se naljutio – dva transfera bit će gotova danas, i to kakva!
Next articleIstra 1961 i službeno dovela Leona Šipoša te portugalskog stopera