Home Nogomet Prva ŽNL Istra PALA JE BOMBA ‘VA ŽMINJE’! Stigao dobro poznati napadač, najveće pojačanje nekog...

PALA JE BOMBA ‘VA ŽMINJE’! Stigao dobro poznati napadač, najveće pojačanje nekog istarskog kluba u ovoj godini!

Sandi Križman, 2012. godine - FOTO: Duško Marušić/Pixsell

Nogometni klub Žminj i trener Manuel Pamić ove su zime ostali bez prvog napadača Leonarda Žulića pa je napadački potencijal ostao ponajviše samo na klupskoj legendi Alenu Damijaniću. Naravno, ima tu još odličnih igrača u žminjskom kadru, ali sada je stiglo najveće pojačanje.

Ne mislimo pritom najveće za Žminj, već najveće pojačanje nekog nogometnog kluba u Istri ove godine uopće! Naime, nakon što je trenirao s njima i čekao angažman, do ljeta im se odlučio pridružiti ni manje ni više nego – Sandi Križman!

Taj 33-godišnji napadač stiže iz austrijskog Altacha, a radi se o igraču s više od 150 nastupa u SuperSport HNL-u, ali i velikim iskustvom igranja u Grčkoj, Sloveniji, BiH, Južnoj Koreji te spomenimo posebno, i za Istru 1961 i za Rijeku.

Sadašnjem treneru Pamiću bio je i suigrač u U21 reprezentaciji s kojom su primjerice 2008. godine remizirali protiv Italije, u momčadi u kojoj su igrali Balloteli, Giovinco, Candreva, Marchisio, Criscito i ostali dobro poznati profesionalci. Sve u svemu, ovim transferom Žminjci postaju apsolutno relevantni kandidat za naslov prvaka u Prvoj ŽNL.

Previous article“Ovu utrku ja i Ivica Gržinić držimo kao vlastito dijete”
Next articleNikad lošiji derbi za Učku odlučili “raspamećena” Istra 1961 i Niko Janković