Home ISTRA Borilački sportovi Paola Puškarić ‘zlatna’ na Zagreb Karate Cupu

Paola Puškarić ‘zlatna’ na Zagreb Karate Cupu

Nakon ljetne pauze, Karate klub Finida iz Poreča nastupio je na 10.Zagreb karate Cupu 2023., međunarodnom karate turniru u borbama i katama za sve uzraste, koji se održao 09. rujna 2023. u Zagrebu.

Turnir je okupio 520 natjecatelja iz 60 klubova i 5 država (Bugarske, Hrvatske, Mađarske, Srbije i Slovenije). Članovi Karate kluba „Finida“ nastupili su sa tri natjecatelja u borbama i osvojili jednu zlatnu medalju.

Za prvo mjesto i zlatnu medalju izborila se Paola Puškarić, kategorija cicibanke – 24kg. Nadomak brončane medalje, bila je učenica Lucija Jozić, koja je u repasažnom nastupu za brončanu medalju, borbu izgubila, te se u konačnici plasirala na 5. mjesto. Nažalost, Petar Puškarić nije uspio zabilježiti značajniji rezultat.

Previous articleHR NOGOMET MOMČAD KOLA | Ovo je najboljih 11 drugog kola Treće NL Zapad, dajte glas za najboljeg igrača kola!
Next articleVINA PRSKALO TREĆA ŽNL SJEVER – 2. kolo: Povratak seniorskog nogometa na Laco. Mogu li Livade potvrditi kvalitetu i u Marušićima?