Home ISTRA Stolni tenis Paolo Pulić nastavio s odličnim rezultatima

Paolo Pulić nastavio s odličnim rezultatima

SHARE

Na međunarodnom stolnoteniskom turniru, memorijalu “Saša Paar” koji je održan u Dugom Selu  proteklog vikenda, odlične rezultate postigli su natjecatelji iz stolnoteniskog kluba Vrsar. U kategoriji kadeta Leo Lukez je nakon prolaska skupine izgubio u 16 finala.

Ana Lukez je u kategoriji kadetkinja bila nadomak medalje i zaustavljena je u četvrtfinalu, kao i Marta Jurčević u konkurenciji juniorki. Ema Brizić je u mlađim kadetkinjama zaustavljena u osmini finala nakon prolaska skupine. I, na kraju, izvrstan je bio najmlađi član kluba Paolo Pulić koji je pokorio konkurenciju klinaca osvojivši prvo mjesto.

Do tog sjajnog uspjeha došao je pobijedivši u šest mečeva. Paolo je nakon prošlotjednog uspjeha na regijskom turniru Istarske i Primorsko-Goranske županije osvojio i turnir u Dugom Selu. U subotu su i seniorke u okviru četvrtog kola Superlige igrale utakmicu u Varaždinu i izgubile tijesno rezultatom 3.2 od ekipe Hodošana.

Narednog vikenda, u subotu, seniori igraju protiv Jadrana iz Poreča, dok seniorke igraju protiv sastava  Varaždina. Oba susreta se igraju u Vrsaru, prvi s početkom u 11:00, a drugi u 15:00. Mlađe kategorije igraju u Pazinu na prvom otvorenom turniru Istarske županije.