Home ISTRA Stolni tenis Paolo Pulić treći na Zagipingu!

Paolo Pulić treći na Zagipingu!

Odlične vijesti dolaze s najvećeg stolnoteniskog turnira u Hrvatskoj, tradicionalnog  međunarodnog Zagipinga. Stolnotenisač Vrsara Paolo Pulić osvojio je treće mjesto u kategoriji mlađih kadeta nakon šest uzastopnih pobjeda pokleknuo je u polufinalu i to tijesnim rezultatom 3:2.

Teže prepreke su se pokazale u osmini finala kad je ipak preokrenuo 2:1 u svoju  korist  nasuprot slovenskog igrača, dok je sjajan rezultat napravio u četvrtini finala izbacivši prvog nositelja turnira.

U konkurenciji kadeta igrali su još Kevin Sirotić, koji je zapeo u razigravanju po skupinama, dok je Emil Prekalj nakon uspješnog prelaska skupine zapeo u 1/16 finala. U međuvremenu su odigrane i nove utakmice 1. županijske lige u kojima je Vrsar 2  u gostima svladao Maestral 2 iz Umaga i Buzet identičnim rezultatom 4:1.

U tjednu pred nama Vrsar 2 očekuje gostovanje u Pazinu, seniorke igraju domaće Superligaške dvoboje u subotu 2. prosinca 2023. protiv Požege i Mladosti iz Petrinje. Seniori su u Celju (Slovenija) na međunarodnom turniru.