Home Nogomet Prva ŽNL Istra Patrik Drndić kao čaša najskuplje malvazije

Patrik Drndić kao čaša najskuplje malvazije

Patrik Drndić

Lokalni derbi u Nedešćini momčadi su dočekale u dijametralno suprotnim raspoloženjima. Potpićanska mladost je već u pripremama pokazivala ozbiljni porast odgovornosti i napretka u igri pa potonji rezultati ne čude, a Nedešćani su u negativnoj seriji, pomalo i uzrokovanoj ozljedama ključnih igrača.

No, mogli su domaći prvi povesti, ali je gostujući vratar Andrej Aničić odlično obranio „zicer“ Dini Benaziću. Nakon toga su udarce oprobali Bembić za domaće te Drndić i Fornažar za goste, ali sva su tri udarca bila za malo neprecizna.

Drndić je jednom i centrirao u gredu, a Alić je dvaput šutirao, jednom s 15, jednom s 25 metara, ali Aničić je bio siguran. I onda, eurogol drugog najstarijeg igrača na terenu. Patrik Drndić, koji je u veljači navršio 41 godinu, s 25 metara precizno pogađa za 0:1 gostiju.

U nastavku je mogao Pincin u dva navrata odvesti utakmicu u mirne vode, ali nije bio precizan, da bi Bojkić iz slobodnjaka dobro „opružio“ Aničića na drugoj strani. I onda, sjajni Jan Čule, još uvijek maloljetni, gura idealno loptu u prostor za Drndića koji smireno poentira za konačnih 0:2.


NEDEŠĆINA – Igralište Jedinstva – 1. ŽNL – 17. kolo – SUDAC: Kristijan Radovan (Rovinjsko Selo), POMOĆNICI: Marijan Pavlović (Rovinjsko Selo) i Evelino Marić (Kanfanar)

JEDINSTVO OMLADINAC – POTPIĆAN UČKA ’72 0:2 (0:1)

Žuti kartoni: Benazić (Jedinstvo Omladinac) Piletić, Juran J., Pincin, Drndić, Juran V., Čule (Potpićan)

Strijelci: 0:1 Drndić 29′, 0:2 Drndić 87′

JEDINSTVO OMLADINAC: Katičić, Hrelja, Mahmutović, Didić, Benazić, Gobo, Bembić, Bojkić, Licul, Pajković, Alić

Trener: Dino Černjul

POTPIĆAN UČKA ’72: Aničić, Juran J. (79. Paliska A.), Licul, Putinja, Burul, Piletić, Pamić R. (46. Čule), Pincin (85. Filipas), Juran V., Drndić, Fornažar

Trener: Robert Fable