Home Nogomet Prva ŽNL Istra Pavinčić i Pajković kao vino, što stariji – to bolji!

Pavinčić i Pajković kao vino, što stariji – to bolji!

SHARE

Momčad Smoljanci Sloboda sigurno će biti u gornjem domu ljestvice Prve ŽNL, ali danas su poraženi u Nedešćini. Domaćin je na krilima svojih veterana stigao do zlata vrijedne pobjede, koja nosi veliki mir u svlačionicu.

Tek punoljetni David Obrovac doveo je goste u 32. minuti u vodstvo, a domaćin svoje prigode nije iskoristio i činilo se kako će bodovi u Svetvinčenat. No, s tim se nisu slagali nedešćanski „Chiellini i Bonucci“, iskusni senatori, odnosno obrambene snage.

Danijel Pavinčić će za 20 dana proslaviti točno dvostruki broj godina, ali ga to nije spriječilo da maestralnu utakmicu okruni visokim skokom u 86. minuti i golom za 1:1, nakon Maksenčukovog kornera. Samo četiri minute kasnije u gužvi se najbolje snalazi 40-godišnji Marino Pajković za konačnih 2:1 i veliko nedešćansko slavlje.


NEDEŠĆINA – Igralište Jedinstva – 1. ŽNL – 5. kolo
SUDAC: Alen Halilović (Umag) POMOĆNICI: Ivan Jakičić (Poreč) i Luka Herak (Sv. Lovreč)

JEDINSTVO OMLADINAC – SMOLJANCI SLOBODA 2:1 (0:1)

Žuti kartoni: Puškarić, Imširević, Alić (Jedinstvo Omladinac)

Strijelci: 0:1 Obrovac D. 32′, 1:1 Pavinčić 86′, 2:1 Pajković 90′

JEDINSTVO OMLADINAC: Katičić, Knapić M. (80. Didić), Pavinčić, Kurtić (56. Puškarić), Kralj, Kocijel (46. Martinčić), Maksenčuk, Bojkić, Pajković, Imširević, Alić

Trener: Franko Čupić

SMOLJANCI SLOBODA: Tomišić, Pamić M., Banović, Prodanović, Ivančić, Pamić S., Furlanić, Vitasović (88. Matijaš F.), Obrovac D. (58. Otočan), Licul I., Mišan Mau.

Trener: Milenko Broskvar